Go Back

Bladerdeegtaart

Een lekker hapje voor bij de borrel of zo maar iets lekkers tussendoor? Deze snelle bladerdeegtaart is dan perfect!
Voorbereidingstijd10 min
Active Time15 min
Totale tijd25 min
Gang: Borrelhapje
Keuken: Airfryer
Trefwoord: Airfryer, Bladerdeeg, snel
Yield: 4 personen
Auteur: Linda
Cost: € 5

Equipment

  • Airfryer
  • Bakvorm 18cm. Dit is goed voor een Philips Airfryer XXL
  • Mes

Materials

  • 1 pak bladerdeeg
  • ontbijtspek
  • geraspte kaas Gran Pardano en oude kaas

Instructies

  • Allereerst vet je de bakvorm in. Laat de bladerdeeg ontdooien. 1 pak is voldoende voor een volle taart. Bij de Lidl kan je ook grotere plakken bladerdeeg kopen voor nog geen vijftig cent en ook die is voldoende voor een gevuld bakblik.
  • Beleg de bladerdeeg met ontbijtspek en kaas. Verdeel het goed over de lange kant van het deeg. Rol het in de breedte op.
    Airfryer bladerdeeg recept
  • Snij de rol in plakken van ongeveer twee centimeter en leg deze op de kant in de bakvorm.
    Airfryer bladerdeeg recept
  • Bak de bladerdeeg in de Airfryer op 200 graden voor zo’n 15 minuten. Altijd wel in de gaten houden of alles goed gaat. Het soort bladerdeeg kan verschillen in baktijd.

Notities

Eet smakelijk!