VA@8 bied hulp bij teksten en contentcreatie


Een goede tekst is niet zomaar geschreven. Een goedlopende website trouwens ook niet. Woorden zijn veelzijdig en zinnen zeggen met een klein woordje heel iets anders dan u oorspronkelijk wilde. Tekst is iets magisch. Het geeft informatie en het zorgt voor vermaak, een verhaal waar u uw lezers kan inspireren, motiveren en aan kan zetten tot de koop van uw product of dienst.

Al jaren ben ik betoverd door de magische eigenschap van teksten. Nu, anno 2021 wil ik eindelijk mijn schrijfkunsten verder ontwikkelen door ook voor u te schrijven. 2021 is het jaar van verandering, ontwikkeling en eindelijk doen wat ik echt wil gaan doen. Met trots stel ik aan u voor:

VAat8 VA@8

VA@8 staat voor virtueel assistent op 8, verwijzend naar mijn huisnummer. Lekker toepasselijk en makkelijk te onthouden.

Wat doet VA@8

Voor wie nog niet weet wat een virtueel assistent is: Een VA ofwel een Virtueel Assistent helpt u en uw bedrijf op afstand via de digitale weg. Een VA kan u ondersteunen op verschillende werkgebieden binnen uw onderneming. VA@8 biedt u graag ondersteuning op gebied van communicatie en online marketing. Een klein impressie van wat ik zoal doe:

Teksten

Advies

Content beheer

Creatieve Denktank

Toe aan een blog, nieuwe webteksten of productbeschrijvingen op uw website?

Is uw website goed zichtbaar voor zoekmachines?

Zelf geen tijd om content te maken of weet je niet waar je moet beginnen?

Een nieuwe insteek nodig of een frisse wind voor uw bedrijf?


Heeft u een prachtige website, maar kunt u nog wel wat tekst gebruiken? Ik schrijf voor u blogs en productteksten met oog voor SEO. Eventueel kan ik ook uw website nalopen op tekstuele fouten en kijk ik na of u uw website kan verbeteren. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen door het invullen van onderstaand formulier.

VA@8 is hard op weg om een eigen plekje op het web te krijgen. Nog even geduld A.U.B.

computer stapje nieuw leven