Ons team


Mag ik aan uw voorstellen: Ons team!

Afrika Festival groeten uit...

Kidz Blozzy bestaat momenteel uit 3 personen en dat noem ik in het dagelijks leven ook wel mijn gezin! Ik en mijn dochters willen jullie een kijkje laten nemen in ons leven in wat wij allemaal uitspoken als we  lekker aan de slag gaan.

3 personen? Ja, 3 personen. Ook al steunt mijn vriend deze hobby van ons enorm en zal hij ons helpen waar hij kan, hij heeft geen ambitie om zelf het net vol te pompen met verhalen. Hier en daar zul je hem wel zien op foto’s, maar dat is ook alles.

Op deze site geen opvoedkundige raad of uitgebreide verslagen. Wat wel? Alle leuke dingen in het leven en alle dingen wat ons leuk lijkt. Niet dat wij zo’n saai leven hebben, maar wij hebben geen zin om lange verhalen te schrijven over zindelijkheidstraining, onze week in beeld of wat ons dwars zit.

Teamleden

Dus, wie zijn nu de personen die met Kidz Blozzy het net vol pompt met allerlei artikelen over mode, diy, dagjes uit, activiteiten enz. enz.?

Fotograaf closeLinda Snijders is de naam, aangenaam kennis met jullie te mogen maken! Inmiddels 42 jaar oud (wat klinkt dat oud!) en werk 3 dagen in de week op een administratie. Daarnaast hou ik mezelf lekker bezig met de ouderraad op de school van mijn dochters. Waar ik kan help ik op school mee met de vele leuke activiteiten die op deze school georganiseerd worden.

Ik ben gek op mijn kinderen en heb daardoor vaak ideeën. Ideeën waarvan ik vaak eerst niet weet hoe ik ze moet uitvoeren. Internet is tegenwoordig een machtig medium, zo ook voor het vinden van informatie. Nu is het zoeken naar informatie soms niet zo heel gemakkelijk en moet je eerst vele sites bezoeken, voordat je de juiste informatie vind waarnaar je zocht.

Verder hou ik van van alles en nog iets. Ik ben nieuwsgierig (welke vrouw is dit nu niet?) en wil graag overal van op de hoogte zijn. Ik noem mijzelf een MVA: manusje van alles. Ik kan van alles, maar niet heel goed. Ik weet veel, maar ben geen specialist. En wat ik niet weet, zoek ik op!

Bij die zoektochten kom je wel eens wat tegen. Iets waarvan je zegt: “goh, wat leuk!” of “Jeetje, dat dat bestaat!” Hiertussen zitten dan ook zulke leuke producten, die je dan eigenlijk met iedereen wilt delen. Zo is het idee voor Kidz Blozzy ontstaan.

Afrika Festival survivalEen ander lid van onze familie is mijn oudste dochter Emma. Zij staat vaak model in mijn vele foto’s die ik van de activiteiten maak. Emma is bijna 12 jaar en heeft een eigenwijze persoonlijkheid en al lekker aan het puberen. Ze is super sportief (heeft ze niet van haar ouders overigens 🙂 ), is dol op spelletjes (in alle vormen) en is vooral in haar element als ze 24/7 bezig gehouden wordt.

Vriendschapsarmbandje afDe jongste telg van ons team is Isis. Met haar 6 jaren is ze de clown van onze familie, een tikkeltje eigenwijs en gek op winkelen. Spelen doet ze het liefste met haar grote zus, maar kan ook enorm leuk bezig zijn in haar eigen wereldje. Ze zit net op volleybal en is gek op buiten spelen, paardrijden en trampoline springen. Een bezig bijtje dus!

Zo, nu weten jullie wat meer over de personen achter deze site. Het is nu eenmaal belangrijker om voor leuke artikelen te zorgen, dan voor een uitgebreide biografie 😉 Veel plezier op Kidz Blozzy!