Mag ik aan uw voorstellen: Ons team! 1


Lin’s Blozzy bestaat momenteel uit 3 personen en dat noem ik in het dagelijks leven ook wel mijn gezin! Ik en mijn dochters willen jullie een kijkje laten nemen in ons leven in wat wij allemaal uitspoken als we  lekker aan de slag gaan.

3 personen? Ja, 3 personen. Ook al steunt mijn vriend deze hobby van ons enorm en zal hij ons helpen waar hij kan, hij heeft geen ambitie om zelf het net vol te pompen met verhalen. Hier en daar zul je hem wel zien op foto’s, maar dat is ook alles.

Op deze site geen opvoedkundige raad of uitgebreide verslagen. Wat wel? Alle leuke dingen in het leven en alle dingen wat ons leuk lijkt. Niet dat wij zo’n saai leven hebben, maar wij hebben geen zin om lange verhalen te schrijven over zindelijkheidstraining, onze week in beeld of wat ons dwars zit.

Ons Team

Dus, wie zijn nu de personen die met Lin’s Blozzy het net vol pompt met allerlei artikelen over mode, diy, dagjes uit, activiteiten enz. enz.?

Me

Fotograaf close

Linda Snijders is de naam, aangenaam kennis met jullie te mogen maken! Inmiddels 45 jaar oud (wat klinkt dat oud!) en werk een aantal uur op verschillende administraties. Er kunnen nog wel wat uren bij dus wanneer je nog als ZZP’er nog wat kan uitbesteden: Kom maar op! In mijn vrije tijd zie je mij nog op school als commissielid van de ouderraad op de school van mijn jongste dochter en als bestuurslid bij de Jeugdclub Klarenbeek.

Ik ben gek op mijn kinderen en heb daardoor vaak ideeën. Ideeën waarvan ik vaak eerst niet weet hoe ik ze moet uitvoeren. Internet is tegenwoordig een machtig medium, zo ook voor het vinden van informatie. Nu is het zoeken naar informatie soms niet zo heel gemakkelijk en moet je eerst vele sites bezoeken, voordat je de juiste informatie vind waarnaar je zocht.

Verder hou ik van van alles en nog iets. Ik ben nieuwsgierig (welke vrouw is dit nu niet?) en wil graag overal van op de hoogte zijn. Ik noem mijzelf een MVA: manusje van alles. Ik kan van alles, maar niet heel goed. Ik weet veel, maar ben geen specialist. En wat ik niet weet, zoek ik op!

Bij die zoektochten kom je wel eens wat tegen. Iets waarvan je zegt: “goh, wat leuk!” of “Jeetje, dat dat bestaat!” Hiertussen zitten dan ook zulke leuke producten, die je dan eigenlijk met iedereen wilt delen. Zo is het idee voor Lin’s Blozzy ontstaan.

Emma

Afrika Festival survival

Een ander lid van onze familie is mijn oudste dochter Emma. Zij staat vaak model in mijn vele foto’s die ik van de activiteiten maak. Emma is 14 jaar en heeft een eigenwijze persoonlijkheid en al lekker aan het puberen. Ze is super sportief (heeft ze niet van haar ouders overigens 🙂 ), is dol op spelletjes (in alle vormen) en is vooral in haar element als ze 24/7 bezig gehouden wordt.

Isis

Vriendschapsarmbandje af

De jongste telg van ons team is Isis. Met haar 8 jaren is ze de clown van onze familie, een tikkeltje eigenwijs en gek op winkelen. Spelen doet ze het liefste met haar grote zus, maar kan ook enorm leuk bezig zijn in haar eigen wereldje. Ze zit voetbal en judo en is gek op buiten spelen, paardrijden en trampoline springen. Een bezig bijtje dus!

Zo, nu weten jullie wat meer over de personen uit ons team achter deze site. Het is nu eenmaal belangrijker om voor leuke artikelen te zorgen, dan voor een uitgebreide biografie 😉 Veel plezier op Lin’s Blozzy!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Mag ik aan uw voorstellen: Ons team!

 • Jan Durk Tuinier

  Geachte mevrouw Snijders,
  Ik ontwikkel een DOEboek burgerschap voor kinderen van 9 – 12 jaar.
  Naast allerlei themawerkvormen, verwerk ik knutsel ideeën.
  Ik wil met een QR-code een link maken naar het idee van de knikkerdoolhof.
  Een knikkerdoolhof om zelf te maken – Welkom (kidzblozzy.nl)
  Zou ik daarbij een foto van de site mogen gebruiken?
  Hartelijk dank voor uw medewerking.
  Met vriendelijke groet.