Contact


Are you looking for me? Contact zoeken kan altijd.

Op het moment zijn wij bezig onze site aan te passen. Lin’s Blozzy is het vervolg van Kidz Blozzy. In 2014 zijn wij begonnen met Kidz Blozzy als site voor ouders van kinderen in de leeftijd van 0 tot 16 jaar. Na de jaren dekte de naam niet meer de inhoud van de site. Het werd persoonlijker en ook het aandeel van mijn dochters liep terug.

Tijd voor wat anders: Lin’s Blozzy. Een meer persoonlijke blog waarbij ik jou laat zien wat mij in het dagelijks leven interesseert.

De meeste artikelen wordt door ons geschreven uit eigen keuze. Mocht het zo zijn dat het artikel in opdracht wordt geschreven, zal dit altijd vermeld worden.

Reviews
Lin’s Blozzy is zich op het moment aan het herinrichten. Onze grootste niche zal ontwikkeling voor creativiteit worden. Zo gaat mama straks op zoek naar een hobby en willen we ons meer gaan richten op onze hobby fotografie.

Winactie
Het is mogelijk om via Lin’s Blozzy uw product, webwinkel of site te promoten door middel van winacties. Deze acties zullen tevens via onze sociale media kanalen verspreid worden.

Heeft u interesse om uw producten door mij of mijn kinderen te laten testen? Of heeft u een leuke winactie voor onze lezers? Sluit het aan bij het onderwerk creativiteit? Laat dan een bericht achter met het onderstaand formulier.

Wist je ook dat ik op verschillende andere netwerken te vinden ben? Facebook, Google+, Twitter, You Tube you name it! Bezoek me daar ook eens, je kan daardoor nog wel eens verrast worden!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.