Contact


Are you looking for me? Contact zoeken kan altijd.

We staan open voor alle leuke dingen die een kinderleven kan vullen. Op deze site besteden we voornamelijk aandacht aan activiteiten, diy, recepten, uitstapjes, boeken en producten voor kinderen die wij interessant vinden. De meeste artikelen wordt door ons geschreven uit eigen keuze. Mocht het zo zijn dat het artikel in opdracht wordt geschreven, zal dit altijd vermeld worden.

Reviews
Kidz Blozzy is altijd op zoek naar de leukste producten voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 16 jaar. Ook al bestaat ons team uit testers in de leeftijd van 4 en 10 jaar, in onze omgeving zijn genoeg contacten om producten te testen in alle leeftijdscategorieën.

Winactie
Het is mogelijk om via Kidz Blozzy uw product, webwinkel of site te promoten door middel van winacties. Deze acties zullen tevens via onze sociale media kanalen verspreid worden.

Heeft u interesse om uw producten door mijn kinderen te laten testen? Of heeft u een leuke winactie voor onze lezers? Stuur dan een mail naar:

Kidzblozzy@kpnmail.nl

Wist je ook dat ik op verschillende andere netwerken te vinden ben? Facebook, Google+, Twitter, You Tube you name it! Bezoek me daar ook eens, je kan daardoor nog wel eens verrast worden!