Waterspelletjes revival voor de zomerse dagen


En dan nu het weerbericht voor het komende week…heerlijke temperaturen van 20 graden of meer. Ook na het weekend zijn de temperaturen uitstekend met uitschieters naar wel 27 graden!!! Het is zwembadtijd! Wil je nu nog niet de ruimte in jouw tuin opgeven aan een enorm zwembad dan hebben wij voor jou de oplossing: Waterspelletjes!

Waterspelletjes op onze site

Door de jaren heen hebben wij hier al heel wat waterspelletjes bedacht en uitgeprobeerd. Het is jammer dat deze spelletjes ergens in het archief zijn verdwenen. Ze zijn te leuk om in ons archief te laten verpieteren. Tijd om ze af te stoffen.

Waterslide

Waterslide

Een van onze leukste activiteiten die we de afgelopen jaren hebben gedaan. Het is heel simpel. Een groot stuk zeil, wat water en wat zeepsop. Meer heb je niet nodig. Hoe we dat deden lees je in de blog: Waterslide.

sponsbommen water

Sponsbommen

Onze blog over sponsbommen was een van onze meest bekeken blogs op dat moment. Veel zoekers van Google dachten dat het om echte bommen ging, maar niets is minder waar. Met deze bommen kun je wel een lekker watergevecht houden, maar ze zijn zo heerlijk zacht dat je er nooit iemand mee kan verwonden. Ideaal voor een zomerse dag om af te koelen. Check out onze blog: Sponsbommen

waterpiñata water

Waterpiñata

Voor ieder kinderfeestje is het een grote hit: de piñata. Meestal zijn deze dan gevuld met snoepjes of kleine cadeautjes en wordt deze piñata met een stok kapot geslagen. Je ziet ze tegenwoordig steeds meer. Enkele jaren terug hadden we een variant op dit spel bedacht: Waterpiñata. Hoe je dit spel doet, lees je op de blog waterpiñata.

Red de dieren vriesbol water

Red de dieren

Een ander spel met water op onze site is een ijskoud spel. Er is wel enige voorbereidingstijd nodig voor dit spel. Nadat alles goed is ingevroren, zijn de kidz klaar om de dieren te bevrijden. Geloof mij…de kidz zijn gegarandeerd een lange tijd bezig met het redden van de dieren. Hoe we alles hebben gemaakt, lees je in onze blog Red de dieren.

Water modderdonders

Modderdonders

Het laatste waterspel is er een wat niet voor ieder kind is weggelegd. Iedereen kan het doen, maar niet iedere ouder is er een voorstander van. Modderdonders leert de kinderen namelijk heerlijk spelen met modder. Lees onze blog om te zien hoe wij dit aangepakt hebben en vergeet niet….Je mag jouw kinderen achteraf lekker natspuiten met de tuinslang! Dan hebben wij er ook nog wat plezier mee! 🙂


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.