T-shirts versieren met Glittermarkers


In het kader van houd je kinderen bezig tijdens de caronacrisis hebben we een makkelijke creatieve uitspatting voor jullie: T-shirts versieren met de glittermarkers van de Action.

Hobbyspullen

Action is, voor wat mij betreft, de meest ideale winkel om hobbyspullen te kopen voor een krap budget. Ze hebben genoeg verschillende spullen om uit te proberen, het assortiment wisselt regelmatig en bovenal…het kost bijna geen drol.

Dat het zo goedkoop is, is een pluspunt voor de beginnende hobbyist. Je kan lekker uitproberen of de gekozen hobby wat voor je is. Daarnaast geldt er voor mij nog een groot pluspunt. De meiden kunnen zich ook lekker uitleven met de spullen zonder dat ik bang hoeft te zijn dat ze mijn dure markers kapot maken. Een win-win situatie!

Er is echter wel 1 groot nadeel aan deze winkel. Zodra je er iets gevonden heb, is het vrijwel altijd heel snel uitverkocht. Ik kan dus niet beloven of de Glittermarkers, die in deze diy gebruikt zijn, nog te koop zijn in de toekomst.

Glittermarkers Action

Glittermarkers

Voor onze creatieve uitspatting hebben we twee witte T-shirts genomen, wederom van de Action. Om te tekenen hebben we de glittermarkers gebruikt. De Glittermarkers komen ook bij de Action vandaan en kosten € 1,99 per pakje.

Het zijn een soort van paintmarkers en dit houdt in dat ze op meerdere ondergronden te gebruiken zijn. Inmiddels zijn de T-shirts ook gewassen en de markers blijven er mooi op zitten. Op den duur zullen ze wel vervagen.

T-shirt versieren Glittermarkers

Aan de slag

Voor de meiden aan de slag konden, de hebben we eerst een stuk karton in het T-shirt gedaan. Dit is voor het doordrukken van de markers op de achterkant van de T-shirt. Daarnaast is het makkelijker om te tekenen op een harde ondergrond.

tekenen glittermarkers

Voor de tekeningen hebben de meiden eerst een tekening op papier gemaakt. Deze kan je overtrekken van een andere tekening of direct van de iPad. Om dan de tekening op de T-shirt te krijgen, werd de tekening tussen de T-shirt en het karton op de juiste plek gelegd. Daarna is het alleen nog maar een kwestie van overtrekken en inkleuren.

Eindresultaat T-shirt Glittermarker Emma
Eindresultaat T-shirt Glittermarker Isis

Have fun en wees welkom om jouw creatie te delen met ons.


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.