Schreeuwende handen


Nu de meiden thuis zijn vanwege de Corona-virus zijn onze dagen vooral gevuld met het maken van het huiswerk van school. Gelukkig hebben wij daarnaast ook nog tijd om lekker creatief bezig te zijn. Een van onze eerste creatieve uitspattingen was het maken van Schreeuwende handen.

Filmpje?

Eigenlijk wilde ik met deze creatieve uitspatting beginnen met een filmpje voor mijn Youtubekanaal. Dit zou dan een onderdeel worden van mijn creatieve zoektocht naar mijzelf. Ik had alles geinstalleerd en we hadden zelfs al een aantal filmpjes gemaakt van het gehele proces. Alles ging voorspoedig tot ik tegen een tweetal uitdagingen aanliep.

Als eerste had ik mij sterk vergist in de tijd die wij met zijn allen nodig hadden om het kunstwerk te voltooien. Uiteindelijk zijn wij er bijna twee uur mee bezig geweest over een periode van twee dagen. Voor een beetje creatieve uitspatting is twee uur nog niet zo heel veel, maar toch. Het was voor mij best wel een verrassing dat we daar zo lang mee bezig konden zijn.

Alweer dat internet

Een tweede puntje was er al een die ik eerder besproken heb. Onze internet is zo traag dat ik maar liefst twee dagen!!!! nodig had om drie filmpjes van in totaal anderhalf uur te uploaden naar mijn computer. Ik was daar zo zat van dat ik het eind van de creatieve uitspatting niet eens meer opgenomen heb.

Uiteindelijk heb ik maar besloten om het filmpje te laten voor wat het is. Misschien zal ik in de toekomst nog een poging wagen om die paar beelden nog te editen, maar daar zal ik toch eerst een beter internetaansluiting voor nodig hebben. Voor nu kan ik jullie alleen het eindresultaat laten zien.

Schreeuwende handen

Schreeuwende handen

Onze creatieve uitspatting was redelijk simpel. Je begint met het overtrekken van jouw hand op een groot stuk papier. Daarna hebben we de hand vrij gehouden en eromheen ingevuld met streepjes, rondjes en alles wat wij zelf mooi vonden.

Als alles gevuld is, kan er worden gekleurd. Wij hebben bij deze creatieve uitspatting watervaste stiften gebruikt om de zwarte lijnen te zetten. De rest hebben wij ingekleurd met de markers op alcoholbasis van de Action.

Het resultaat

Schreeuwende Handen
Schreeuwende hand Emma
Schreeuwende handen
Schreeuwende hand Isis
Schreeuwende Handen
Schreeuwende hand mama

Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.