Daar zijn we weer! Welcome Back!


Zo! Dat is lang geleden…Mijn laatste post is van begin 2019. Ruim een jaar geleden! Een welgemeende “Welcome Back” is wel op zijn plaats.

Smoesjes

Meestal hoor je dan een veel gehoord excuus. Druk, druk, druk. Oke, ik ben dan wel druk, maar te druk om iets te posten ook weer niet. Een writersblock dan? Nee, er waren genoeg verhalen en activiteiten om te delen, maar of dit nu werkelijk iets was voor mijn blog? Avonden achtereen heb ik verhalen geschreven en vervolgens er niets mee gedaan. Ik vond het niet goed genoeg of het paste niet in de huidige opzet van mijn blog.

Interesse

De realiteit is dat ik mij het afgelopen jaar ben gaan afvragen wat ik nu met mijn blog verder wil. Afgelopen zomer ben ik verder gaan brainstormen en kwam tot de conclusie dat mijn huidige blog niet meer aansloot bij mijn interesses op het moment. Mijn kinderen zijn mijn alles, maar in dat kringetje kan ik niet meer blijven draaien. Ik heb dus afgelopen zomer besloten om mijn blog te gaan ombouwen tot een soort van persoonlijke hobby-site. Niet ieders ding, maar wel hetgeen waarvan mijn hart sneller gaat kloppen.

welcome

Welcome Back!

Oplettende lezers hebben door de tijd heen misschien wel opgemerkt dat mijn site van naam veranderd is. De bedoeling is dan ook dat deze huidige site gaat werken uit de naam Lin’s Blozzy. Onder de titel is het menustructuur veranderd in de verschillende divisies waarover ik wil gaan schrijven. Een daarvan is Kidzblozzy. De vertrouwde “oude” artikelen zijn merendeels hierin opgenomen.

Wat nieuw is, zijn de onderwerpen Hobby Blozzy en Photo Blozzy. Dit zijn dan ook de onderwerpen wat ik verder wil gaan uitbouwen. Hoe? Dat komt in de toekomst, maar de plannen zijn er wel. Wanneer? Geen idee, want ook al zei: de plannen zijn er wel, maar de site is nog lang niet zoals ik hem wil hebben. Ik wil mij nu eerst concentreren op een goede spreiding en koppeling achter de schermen, zodat ik straks voor de schermen helemaal los kan gaan.

Tijd voor iets nieuws

Wat de toekomst verder gaat brengen weet ik nog niet, maar wanneer ik mijn flow eenmaal weer onder controle heb, zal je het gelijk op deze site merken. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.