Als ik toch eens zou mogen dromen!


De meeste dromen zijn bedrog…maar als we niet in staat waren om te dromen, werd de wereld gelijk een stukje somberder. Dromen is juist de manier om het dagelijks leven nog iets mooier te maken. Dromen zijn persoonlijk en voor iedereen verschillend. Dromen komen soms uit, vaak ook niet, maar als we dromen, dan dromen we over wereldreizen, een perfecte partner of een mooie spullen. Iedereen droomt wel eens…ik dus ook!

Amerika

Als ik toch eens onbeperkt mijn leven bij elkaar mag dromen dan heb ik heel wat wensen. Het liefste zou ik dan in Amerika willen wonen. In Florida om precies te zijn. Lekker warm. Geen moment onder de 20 graden en allemaal vertier in de buurt. Ik zou me geen moment vervelend, denk ik! 

Ik zou dan een leuk huisje hebben in een rustige, nette buurt met een goede school in de omgeving. We zouden dan een grote schuur hebben met heel veel spullen. Oude spullen die ik op zou knappen en vervolgens zou willen verkopen. Of misschien wel zoals de Gaines familie op tv. Ik zou huizen willen opknappen met leuke antieke spullen of die anders zelf maken.

Amerika

Fun en amusement

We zouden een abonnement hebben op Disney, Seaworld en op Universal Studio’s…gewoon….omdat het kan 😉 Wie weet zou ik daar dan misschien wel over gaan vloggen, net als Timtracker op Youtube. Iets wat ik de laatste twee maanden steeds vaker volg.

Wie weet zou ik dan ook nog wel solliciteren bij een van die parken om te werken. Je hoort vaak vervelende verhalen over het werken in een van de pretparken. Ze zouden onderbetaald worden en zo, maar toch lijkt het mij wel grappig om daar te werken. Iedere dag heb je te maken met mensen die daar de tijd van hun leven hebben. Ze zijn grotendeels vrolijk en hebben het naar hun zin! Het zou voor mij juist de uitdaging zijn om diegene die met een sip gezicht rondlopen aan het lachen te krijgen. Een dag niet gelachen….

Vrije tijd

In mijn vrije tijd zou ik lekker willen struinen in een van de megagrote Malls. Alles heerlijk bij elkaar en voor ieder wat wils. Er is een megafoodsquare waar je lekker jouw eigen prakkie kan kiezen om lekker te lunchen. Tja…het is niet allemaal even gezond, maar gezond eten doen we thuis wel weer. Winkelen wordt dan echt een uitje wat je eigenlijk niet te vaak moet doen. Dat kan ook niet, want de eerste de beste winkelcentrum ligt van een uur rijden van jouw huis af.

Thuis zou ik lekker gaan klussen. De kamers zijn groot genoeg (vaak veel groter dan hier) en er is dus ruimte zat! Een extra hokje hier, een washok daar. Twee zitkamers, een voor de family en een voor het bezoek (waarom eigenlijk?) en in de keuken hebben we een kookeiland, ontbijtbar en een keukentafel. Oja, vergeet die aparte eetkamer niet, want je zou eens wat gasten in de keuken moeten ontvangen.

Zwembad

In de tuin is natuurlijk een zwembad aanwezig. Je weet wel, zo’n mooie grote, zo natuurlijk mogelijke ruimte waar je heerlijk in kan poedelen. Wel met een hek erom heen en een doek erboven. Voor je het weet is namelijk het watergedeelte overgenomen door de Alligators en kan je niet eens heerlijk buiten poedelen vanwege de snikhete zon. Tja, als je dan toch jouw leven bij elkaar mag dromen…doe dan ook die jacuzzi erbij! Een barretje erbij en het genieten kan beginnen.

Vakantie in eigen land

In Europa gaan we het liefst zo vaak mogelijk naar het buitenland op vakantie. Op zich vinden wij dit ook lekker, maar door omstandigheden zitten wij vaker op eigen bodem dan daarbuiten. In Amerika zou ik de eerst komende tien jaar niet eens weg hoeven uit eigen land. Ik zou lekker gaan rondreizen door de verschillende staten.

Amerika

Een week je New York, rondtrekken in het noorden, een rondje country en blues in Nashville, Memphis en New Orleans (erg leuk, dat weet ik uit ervaring) of lekker hiken in een van die velen natuurparken. Voorlopig raak je daar toch niet op uit gekeken.

Je moet ervan houden

Ik weet dat dit niet het perfecte leven voor iedereen is, maar ik teken ervoor. Juist de enorme diversiteit zou mij wel aantrekken en op zich weet ik het ook een klein beetje uit ervaring. Ik mocht immers al vijf keer dit land bezoeken en heb daar al heel wat beleeft. De meeste mensen krijgen heimwee als zij op vakantie zijn. Ik kreeg juist heimwee wanneer ik weer op de vliegtuig naar huis zat. Stom, waarschijnlijk wel, maar dit land heeft nu eenmaal mijn hart gestolen.

Wat zou jij dromen?

Liefs Linda

Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.