Damn, I feel like a woman! Hoera! 2


Ik weet het, de titel is heel bijzonder. Ik ben tenslotte al 44 jaar een vrouw. Het wordt tijd voor wat uitleg.

Kritisch

Zoals jullie al eerder lazen leg ik mijn lat veel te hoog. Dit is niet alleen vanwege mijn omgeving, maar ook vooral ten opzichte van mezelf. Ik zou juist ontzettend trots moeten zijn! Ik heb een lief gezin met twee prachtige meiden! Verder zou ik juist trots moeten zijn dat ik inmiddels al een jaar of vier ruim dertig kilo ben afgevallen, maar op een of andere manier kan ik er maar niet aan wennen.

Ik ben te kritisch op mijzelf. Ik draag geen jurken meer tenzij het van dik tricot is. Dat maskeerde de laatste vetrolletjes immers. Ik droeg al zeker geen te korte rokken aangezien mijn benen echt niet mooi zijn… ik kon zo wel uren door gaan. Het losse vel was te weinig om er wat mee te doen, maar in mijn ogen te veel flubberig om te showen. Sporten zou een van de remedies kunnen zijn, maar ook daar gun ik mezelf geen tijd voor. Alhoewel. Ik vind het drie keer niets om te sporten en hou het nu bij extra wandelen met de hond.

Verjaardagscadeau

Nu, een uitgeruste vakantie en enige zonnestralen later ben ik helemaal lyrisch. Niet dat ik in 1 nacht mysterieus strak getrokken ben, maar wel om een vervroegd verjaardagscadeau. Vandaag, 10 augustus, ben ik jarig en in onze vakantie ben ik al enorm verwend door vriendlief toen hij mij op een dag meenam om eens lekker te gaan shoppen. We kwamen terecht bij Shoeby’s en mijn oog viel op deze jurk. Zo op het oog bleek het al een schot in de roos, maar na een tip van de verkoopster probeerde ik er nog een riem bij en alle puzzelstukjes vielen op de plek. Later kreeg ik er nog een paar kekke schoenen bij van NewYorker en ik voel mij opeens op en top vrouw!

Normaal gesproken deel ik geen outfits op mijn blog. Zelfs niet van mijn kids, maar hiervoor wil ik een uitzondering maken. Juist ook omdat dit eens een keer geen uitverkoopje is (en nee…dit is geen sponsoring).

jurk vrouw herfst slangenprint

Slangenprint

Er zit namelijk nog een verhaal vast aan deze jurk vast. Dit verhaal is dan ook wel bizar te noemen. De print is een slangenprint en laat ik nu niet echt een fan zijn van slangen!! Als jong kind had ik er altijd nachtmerries over en werd ik in mijn dromen steevast aangevallen door slangen. Iedere nacht weer! Ik heb zelfs mij vader ooit eens geslagen in een slangenhuis nadat hij mij daar liet schrikken. Nu jaren later heb ik ze geaccepteerd en zelfs al eens een keer aangeraakt, maar het zullen nooit mijn vriendjes worden. En nu, ruim 35 jaar later draag ik gewoon een slangenprint! Gelukkig niet van echt slangenleer…dat vind ik dan weer zielig en niet goed voor de natuur.

Nu het het de moment van de waarheid….Hoe vinden jullie de jurk? Kan het ermee door? Please wees een beetje lief voor mij, het is tenslotte mijn verjaardag 🙂


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

2 gedachten over “Damn, I feel like a woman! Hoera!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.