Opschonen en weer door!


Eindelijk! De site is klaar! We hebben hem opnieuw ingedeeld en vanaf vandaag gaan we door! Ik neem je even mee wat we hebben veranderd.

Het leven veranderd

Een kinderleven gaat zo ontzettend hard! Voor je het weet zijn ze het huis uit! Ja, ja…jaren geleden, op de dag dat Emma net geboren was, dacht ik er heel anders over. Gemiddeld zitten ze toch een jaar of twintig onder jouw dak. Althans…daar gaan we in de meeste situaties wel vanuit.

13 jaar later weet ik wel beter. Ze hebben gelijk! Een eigen leven is al begonnen te ontwikkelen en het grote loslaten is onverbiddelijk om de hoek komen kijken. Ze zit nu niet meer te wachten om mama met haar duffe kinderdingen. Jaren geleden ben ik deze blog begonnen om de leuke dingen van een kind te bespreken. Allerlei leuke activiteiten, knutsels en andere zaken passeerden de revue. Nu wordt het tijd om ook dit concept voor mijn blog los te laten.

en door

Niet zij, maar wij

Tijdens het opschonen van mijn blog zag ik de laatste tijd de onderwerpen steeds meer van de kinderen af kwamen te staan. Het ging wat meer over de verbouwing, wat meer over de hond en wat wij als gezin hadden gedaan. Op zich is dat logisch. De kinderen gaan steeds meer hun eigen gang en hebben daarnaast ook hun eigen hobby’s. Ze vonden het niet altijd meer even leuk om met mama leuke knutsels te maken of lekker met haar experimenten te doen.

Tijd om mijn blog eens flink onder handen te nemen. Het onderwerp verschuift van mijn kinderen naar mijn gezin en daarmee bedoel ik dan ook meer naar mij toe. Waar ik in het verleden mij weg cijferde voor de kidz, begin ik mij nu langzaam te beseffen dat zij mij niet zo heel lang meer nodig zullen hebben. Natuurlijk blijf ik altijd mama, maar zij zijn nu aan hun eigen leven aan het bouwen. Het wordt nu onderhand tijd om eens zelf te gaan ontdekken wat ik nu leuk vind. Ik moet mijzelf gaan herontdekken anders sta ik straks raar te kijken. Geen kinderen meer in huis en dan????

Doggy Tag

Blogonderwerpen

Ik ga nu eens bloggen over wat ik nu leuk vind. Koken blijf ik leuk vinden. Dit zal dus nog steeds op mijn blog blijven en of dit nu met of zonder kinderen is, zullen we in de toekomst nog wel bekijken. Gelukkig besteden ze op de school ook regelmatig tijd in kooklessen zodat ook daar de ideeën vandaan gaan komen. Daarnaast blijven knutsels en activiteiten ook op de site al zullen deze getransformeerd worden naar hobby’s en diy voor binnen en buiten. Heel af en toe zullen we ook nog wat voor kinderen doen, maar ook hier zal de tijd het leren.

Een aantal andere onderwerpen wat hier op de site zullen komen zijn fotografie en dieren. Al jaren vind ik het heerlijk om foto’s te maken. Niet alleen van mijn kinderen, maar ook in dierentuinen, bossen of andere natuurlijke omgevingen vind ik het heerlijk met mijn camera de mooiste plaatjes te maken. Een aantal daarvan zijn al eens op deze blog verschenen, maar veelal in verstopte vorm. Een extra plaatje bij een blog bijvoorbeeld. Dat wil ik gaan veranderen. Ik wil eens wat meer laten zien en wie weet komt er ook een soort van portfolio. Ik ben daar nog niet helemaal over uit.

Het andere onderwerp is dieren. We zijn hier gek op dieren en dat is in de afgelopen jaren al vaker bewezen op de blog. Hiermee gaan wij ook door, al zal het wat meer verschuiven naar onze hond Mikey. Mikey is een hele eigenwijze hond dat al meerdere malen bewezen heeft om lekker gek uit de hoek te komen. Daarnaast is het ook een ontzettende actieve hond. Ik ga eens kijken wat ik daar verder mee kan doen.

Logo

Daarmee komen we gelijk bij ons logo! Wie weet heb je hem al gezien, maar stiekem staat hij alweer een week of twee op onze site. Een logo wat ik geheel zelf heb ontworpen (en gemaakt!) Ik ben best wel een beetje trots op dit resultaat 😉 Nu je onze onderwerpen langs heb zien komen dan is het logo ook geen onbekend terrein meer. In het logo zie je de poot van Mikey, mijn fotocamera, een mes als symbool voor het koken en een kwast als symbool voor hobby’s. Alles geplaatst onder 1 dak ofwel het leven van Kidz Blozzy!

Nu de site klaar is gaan we ons eens lekker weer richten op de toekomst. Het is nog prachtig weer dus voorlopig wordt het lekker in de tuin hobby’en en dan zien we wel weer verder.

Vertel mij eens: hoe vind je mijn site geworden?


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.