Alle 9 goed! de Foute kersttrui van 2016 1


Meerdere jaren hebben wij hier op Kidzblozzy er al aandacht aan gegeven, maar dit jaar zie je de truien steeds meer terug. Sterker nog…je kan het haast geen foute kersttrui meer noemen! Ze zijn zo leuk geworden dat je ze elke dag wel wilt aantrekken. Kijken jullie mee?

Het hele fenomeen om foute kersttruien te dragen begon al zo’n 30 jaar geleden en komt voort uit de tijd van de zelfgebreide truien van oma of tante Betje. Als kind kreeg je dan een spuuglelijke trui voor kerst en natuurlijk moest deze op de eerste kerstdag gedragen worden. Dit fenomeen was voornamelijk in Amerika terug te vinden, maar ook in Engeland konden ze er wat van. Traditiegetrouw waren de truien voornamelijk groen of rood gekleurd met een afbeelding van een rendier, kerstman of sneeuwpop. Het waren echt truien waarvan je wist dat ze echt niet konden! Wanneer je een dergelijke trui had, hoorde je er niet bij šŸ™

De foute kersttrui van 2016

Vandaag de dag is het juist lekker hip om zo’n lekker foute kersttrui te hebben. Mede dankzij de steun van wereldwijde Celebrities en Hipsters mogen we weer genieten van al die heerlijke foute truien, want…zeg nu eens eerlijk…ze zijn toch tĆ© leuk om te laten liggen? Dus…vraag oma of ze nog kan breien en vraag eens of ze dit jaar jouw foute kersttrui iets eerder kan afronden, want ook dit jaar mag je nog eens extra genieten van jouw foute kersttrui en wel op 16 december 2016 tijdens de “Ugly Christmassweater Day 2016”!

Alle 9 goed! de Foute kersttrui van 2016

Opvallend is dat dit jaar veel “stoute” dieren zijn vertegenwoordigd en ook de dab is niet meer weg te denken bij de truien van onze tieners. Dit jaar krijgen onze meiden ook een versie van deze veel te leuke foute kersttruien. Nieuwsgierig geworden? Voor mijn oudste heb ik deze gekocht en voor mijn jongste deze! (klik op link als je wilt zien wat we dit jaar geven voor kerst) Wist je trouwens dat die laatste trui en de “dab”-shirt zelfs lampjes hebben?

Door op het plaatje te klikken wordt je doorverwezen naar de desbetreffende stylebook op Kleding.nl, alwaar je alle informatie omtrent de maten, prijzen en/of verkooppunten kunt nalezen. Let op! Dit is een artikel geplaatst in de maand december 2016. De items kunnen mogelijk in de toekomst uitverkocht zijn of geen deel meer uitmaken van de collectie.


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

Een gedachte over “Alle 9 goed! de Foute kersttrui van 2016

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.