Winnaar winactie Squla


Goedemorgen allemaal! Op deze sombere maandag hebben wij een leuke mededeling, althans voor een van jullie die zicht opgegeven voor onze winactie van een jaar lang Squla! Vol goede moed hebben we afgelopen weekend de kandidaten verzameld en …. Oh jee!

Te laat!

We kwamen erachter dat we niet afgelopen zaterdag de winnaar zouden bekend maken. De datum stond in de blog gepland op 15 oktober! Aj, een week te laat. Hierbij bied ik mijn nederige excuus aan. Mijn excuus aan al die kandidaten die al een week in de zenuwen zitten. Mijn excuus aan al die kandidaten die al een week, al nagel bijtend, zitten te hopen op een berichtje van mij. Mijn excuus aan al die kandidaten die al een week lang hun kinderen hadden kunnen laten oefenen op Squla šŸ™ Hierbij dus mijn nederige excuses: SORRY!

Voor de rest kan ik nu nog maar een ding doen. Loten en het bekend maken!

Onze vlogster

Al weken loopt Emma mij de oren van het hoofd te zeuren dat ze een youtube-kanaal wil. Ze wil Minecraft video’s opnemen en vloggen. Allemaal wel leuk en aardig, maar ik vind wel dat ze het dan doordacht moet starten. Wat is jouw naam op Youtube? Wat ga je erop zetten en hoe ga je dit doen? Vooralsnog is ze daar nog hard over aan het nadenken en in de tussentijd is ze druk aan het sparen voor een eigen laptop waarop ze dit allemaal wil gaan realiseren. Een Youtube-kanaal krijg je niet zomaar…daar moet je wel wat voor doen!

om toch al wat te kunnen oefenen heb ik haar de regie in handen gegeven voor het bekend maken van de winnaar. Zij heeft dit alles in een soort van vlog gegoten. Juist omdat ze wil leren heb ik besloten het filmpje in de huidige staat op youtube te zetten. Ik heb alleen een aantal schermpjes bij gemaakt om het af te maken, maar de vlog is nog volledig intact. Natuurlijk heb ik haar al de basis uitgelegd, waar ze de volgende keer mee aan de slag kan gaan. Tips zoals: ga niet rennen, kijk in de camera in plaats van op jouw scherm, hou jouw camera stil en hou de camera op ooghoogte, film niet van onderaf. Wie weet hebben jullie nog meer tips voor haar: reageer en we kunnen het meenemen šŸ˜‰

*tromgeroffel* En nu de winnaar!

Er is inmiddels contact opgenomen met de winnaar. Lieve Viv, wij van Kidzblozzy wensen jou en jouw kleine proffessor veel plezier met deze prijs!


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.