Spoken voor Halloween; Dennenspookjes


In onze serie Spoken voor Halloween zijn we aanbeland bij onze volgende knutselspook. Dit keer is de knutsel voor mij nogal bijzonder gebleken. Oorspronkelijk hadden we deze knutsel namelijk gemaakt als kerstdecoratie voor in de kerstboom. *Huh?* De titel van deze knutsel was dan ook een lange tijd Kerstuiltjes voor in de kerstboom. Tot ik onlangs de foto’s nog eens bekeken. Er zat een fout in de knutsels. We waren vergeten onze uiltjes af te maken met een snavel! Ineens zag ik ze in een ander licht en vond ik ze toch stiekem meer lijken op een spook dan op een uiltje.

Dennenspook halloween

Wat heb je ervoor nodig?

  • Dennenappels
  • watten
  • steekstokje
  • touwtjes
  • wiebelogen
  • Dennenspook halloween
    De benodigdheden voor het maken van een Dennenspookje

Dennenspookjes maken

Knutselen is nog nooit zo makkelijk geweest. Het is dan ook een uitstekende knutsel om in een klein verloren uurtje is te maken. Het is makkelijk en snel zodat jouw huis in “no-time” helemaal vol hangt met deze lieve spookjes. Het kan tevens een reden zijn om nog eerst eens even lekker door de bossen te struinen dus wat wil je nog meer?

Zorg ervoor dat de dennenappels helemaal open staan. Via deze link vind je nog een handig trucje om dit voor elkaar te krijgen. Stap 2 is dat je de dennenappels helemaal vol drukt met witte watten. Nu nog een paar wiebelogen en een touwtje bevestigen en de Dennenspookjes zijn al klaar!

Een uitstekende knutsel om in een verloren uurtje te maken. Makkelijk en snel!

Ben jij, net als wij, een ontzettende fan van dit feest? Kijk dan eens op onze speciale Halloweenpagina! Alle artikelen over Halloween netjes op een rij!


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.