Leuke en betaalbare decoratie voor Halloween 1


Alle meisjes houden van winkelen….een van de meest gehoorde zinnen waarbij alle dames over één kam geschoren worden. Helaas voor mij hoort Emma dan niet tot de groep meisjes. Emma houdt namelijk helemaal niet van winkelen. Inmiddels begint ze wel haar eigen mening te krijgen met haar kledingkeuze en zal ze van mij af en toe toch echt mee moeten om nieuwe kleren te kopen. Zo ook afgelopen zaterdag. Vriendlief was even naar een vriend toe en Isis had een kinderfeestje. En Emma? Ze wilde het liefste op de bank zitten, maar omdat ik haar een nieuwe jas had beloofd, reden we die middag dan toch naar Arnhem om te gaan shoppen.

Shop till you drop!

Binnen een paar uur hadden we alle stukken binnen. Een van die kledingstukken wordt nog even aangepast, maar daar zal je binnenkort meer over lezen hier op de blog. De jas was gekocht bij Coolcat en we waren moe maar voldaan bezig aan onze tocht terug naar de auto…Tot we bij een budgetwinkel aan kwamen: So Low!

De ogen van Emma werden naar deze winkel getrokken vanwege een muts die ze helemaal te gek vond. So Low is niet voor niets een budgetwinkel dus met een prijs van nog geen 5 euro was de keuze snel gemaakt. Ze wilde deze coole muts hebben voor de wintermaanden. Deze past precies bij haar jas! Normaal gesproken zou ik verder niet ingaan op het assortiment van deze winkel, maar bij deze was een budgetwinkel met toevoeging: een uitgebreid assortiment van goedkope decoratie en verkleedkleren voor Halloween.

Halloween bij So Low!

De So Low winkel in Arnhem is een XXL versie en dat was goed te merken. Na een lange tocht langs allerlei soorten van budgetproducten kom je bij een trap uit die al helemaal is aangekleed in Halloween-style. Verspreidt door de winkel vindt je ook nog eens kleine schappen met Halloweenspullen dus wees op je hoede! Anders kan het zomaar zijn dat je wat mist 🙂 Met krakende treden togen we naar boven alwaar we uit kwamen op een soort van zolderkamer vol met hebbedingetjes voor Halloween. Wat ik erg leuk vond, zijn de verschillende poppen zoals geesten, heksen en zombies die te koop zijn in de winkel. Sommige bezitten ook bewegingssensors en maken geluid. Erg leuk als aankleding op een feestje.

Een korte impressie van het assortiment? Kijk dan hier eens even naar:

Zoals ik aan het begin van de week al vertelde….wij zijn dit jaar waarschijnlijk te druk om Halloween te vieren. Toch heb ik voor de zekerheid maar een mooie spinnenweb, spin en nepoogballen meegenomen. Dan hebben we in ieder geval wat. Voor de prijzen hoef je het niet te laten. Voor de spinnenweb betaalde ik 4 euro, voor de spin 3 en de nepoogballen waren nog geen 2 euro. Pas echter wel op, de producten zijn soms te leuk om te laten liggen! Let daarnaast ook goed op wat jouw kinderen aan kunnen.

Vanwege de leeftijd van Isis heb ik het nog rustig gehouden. Geen realistische beelden met maskers of wild bewegende poppen. Ook de Horror-clown hebben we achterwege gelaten. Die komen op het moment al iets te veel in het nieuws. Isis had zelfs ergens al gehoord dat de cliniclowns kinderen achterna gingen met kettingzagen! Ze werd zelfs helemaal bang van een clown! We hebben gelijk maar uitgelegd dat dit zo niet in elkaar zit en dat Cliniclowns juist hele lieve clowntjes zijn die goed voor kindjes zorgen. Waar een meisje van 5 allemaal niet mee bezig is!

Feestje in de Dessert van Burgers Zoo!

Halloween is een feestje!

Halloween moet voor ons een leuk feest blijven en daar proberen we ook alles aan te doen. De nadruk ligt bij ons niet op het enge….de nadruk ligt bij ons juist op het feestje zelf! Dit kan namelijk ook in combinatie van lieve heksen en vriendelijke spookjes! Het is maar net even hoe je het bekijkt. Dia de los Muertos is toch ook niet alleen maar gericht op realistische enge beelden. Ik vind juist die vrolijke skeletten wel leuk om te zien! Deze zijn trouwens nu ook de komende tijd nog in Burgers Zoo te bewonderen! Speciaal voor de herfstvakantie hebben ze de dessert omgetoverd tot een Mexicaans feestje! Erg leuk om te zien (wij zijn afgelopen zondag even wezen kijken)!

Kortom…heel wat leuks om echt een gezellig feestje te maken met Halloween.

Happy Halloween!

Ben jij, net als wij, een ontzettende fan van dit feest? Kijk dan eens op onze speciale Halloweenpagina! Alle artikelen over Halloween netjes op een rij!


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

Een gedachte over “Leuke en betaalbare decoratie voor Halloween

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.