En de winnaar is? 1


Twee weken terug deden wij mee met de Nationale Mamablogger Dag 2016. Aan die dag hing een winactie. In de blog hadden we 25 september gezet als datum dat we de winnaar bekend zouden maken. Door het prachtige week van afgelopen weekend hebben we de uitslag van de winactie ietwat verlaat. Vandaag zullen we bekend maken wie de winnaar is geworden van het leuke Freek Vonk-pakket.

Nationale Mamablogger Dag 2016

Twee weken laten en heel wat reacties verder, hebben we mogen concluderen dat deze bloghop voor ons een succes is gebleken. Nu kan ik wel vertellen dat we nog nooit zoveel aanmeldingen hebben gehad voor een winactie, maar dat is dan ook niet zo heel verwonderlijk aangezien we niet zoveel winacties houden. Ik vind het wel heel leuk om te doen dus wie weet?

Winnaar

En dan nu de aankondiging waar iedereen op wacht!

winactie-mamablogger-dag-2016-winnaar

De winnaar heeft inmiddels al een mail van ons ontvangen. Monique, bij deze feliciteren we jou nogmaals van harte! Ik denk dat jouw stoere zoon hier ontzettend blij mee gaat maken šŸ˜‰

 

De winnaar heeft twee weken de tijd om zich te melden. Zodra de gegevens bekend zijn, zal het pakket zo spoedig mogelijk verstuurd worden.


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

Een gedachte over “En de winnaar is?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.