Het land en zijn magische ringen


Mysterieus, magisch, magistraal, megagroot, megaspannend en megaleuk! Ik ga jullie eventjes nieuwsgierig maken over het onderwerp van vandaag.

Zomerplanning

Een paar weken geleden is de zomervakantie voor onze kinderen begonnen. Sinds vorige week mogen we zelfs allemaal genieten van een zomer vol….vol wat eigenlijk? Vorig jaar hadden wij hier op Kidzblozzy een zomerspecial met (bijna) iedere dag een andere activiteit. Daar gaat een heleboel werk in zitten en dit werk slokt enorm veel tijd op. Tijd die voor ons dit jaar toch al zo schaars is…. Helaas kan ik bij deze dus vertellen dat we geen zomerspecial gaan doen zoals vorig jaar.

Maarrrr!!!!! Ik zou dit seizoen te kort doen wanneer ik niet wat anders zou organiseren. Gezien de tijd (en de stilte van de afgelopen weken) weet ik niet of er iedere dag een blog komt, maar ik ga zeker mijn best doen om de komende periode zo compleet mogelijk te maken. Hiervoor moeten we dan wel eventjes onze huidige blogplanning laten varen.

olympische spelen

Wat gaan we dan doen?

Jaaa……waarom ben ik nu zo geheimzinnig? Een deel van mij zegt dat ik het niet moet doen….een deel van mij zegt dat het een geweldig idee is en dat ik er gewoon voor moet gaan. Het plan is al van A tot Z bedacht, maar moet nu alleen nog tot uitvoering komen en laat daar bij mij nu de grootste uitdaging in zitten.

Het wordt er niet duidelijker op zo…(zegt de kampioen verzinnen van verhaaltjes zonder iets te vertellen) Inmiddels hebben we al een hele tekst en weten we nog maar 1 ding zeker. Er gaat iets gebeuren deze zomer.

Begint het al te zinderen? Ik geef jullie nog een paar hints:

  • Het gaat vandaag van start
  • Tom zal je daar veel gaan zien, net als Vinicius
  • Iedere vrijdag wordt er op Q-music, rond de klok van kwart voor negen, een ode gebracht aan deze plaats
  • Je hoeft het zelf niet te volgen om er ook plezier aan te beleven
  • het is het grootste evenement van deze zomer
  • het komt in de zomer maar 1 keer in de vier jaar voorbij!

We hebben het hier over:

De Olympische Spelen!

Wist jij het al te vertellen aan de hand van de hints? Ja, jongens en meisjes….we gaan de restant van deze zomer op de olympische tour! Deze special zal vandaag van start gaan en ongeveer duren tot de laatste dag van de spelen. Dat is precies de laatste dag van de vakantie voor regio midden. Een paar weken van sportiviteit, activiteit en bezigheid. Zoals ik eerder al aangaf zal er niet iedere dag een blog online komen. Ik kan je ook nog niet vertellen welke dagen er wel of welke dagen er geen blog online komt. Ik ga stinkend mijn best doen om zo vaak mogelijk deze special te vullen.

Dus stay tuned deze zomer!

 

 

 


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.