Nieuw! Weekplanning bij Kidzblozzy!


Het gaat de laatste tijd niet zo lekker bij Kidzblozzy. Vrees niet…met de kinderen gaat het prima….met mij en mijn vriend ook, maar de waarheid is: het is stil hier….heel stil. Kidzblozzy is de laatste tijd een sluitstuk in mijn tijdsplanning geweest. Te veel andere onderwerpen aan mijn hoofd en daardoor miste ik de tijd om mijn blog te vullen. Je snap wel…ik kreeg te veel schuldgevoel naar mijn lezers. Door de drukte alweer geen artikel online? Jakkes…ik vond het helemaal niets. Het probleem is dat ik aan die tijdplanning voor nu even niets kan doen. Mijn excuses…Het zal helaas voorlopig ook nog even zo blijven. De tijd haalt me op het moment in en daar is even niets aan te doen. Mijn kinderen hebben gewoon hun aandacht nodig en dat vind ik dan even wat belangrijker dan het vullen van mijn blog. Ik heb inmiddels wel het nodige in gang gezet waardoor ik straks (hopelijk) wat meer tijd overhoudt. Tijd zal het leren, maar wat ik nu wel kan aanpassen is de weekplanning op mijn blog!

Ik heb voor iedere dag in de week een “onderwerp” ingepland. Dit betekend niet dat er dan ook daadwerkelijk een artikel online komt, maar niet iedereen heeft dezelfde interesses en niet iedereen kan ieder onderwerp waarderen. Met deze weekplanning weet je nu vooraf wanneer er eventuele interessante artikelen online kan komen en kan je er zelf voor kiezen om die dag op mijn blog langs te komen (of niet…de keuze is aan jou)

Zelf was ik ook een beetje de weg kwijt met wat voor onderwerp ik nu wanneer moest inplannen. Hierdoor zijn er heel veel onderwerpen in de “unscheduled” bak terecht gekomen die inmiddels al een jaar of zelfs nog langer oud zijn. De meeste heb ik al weg gegooid, omdat ze te gedateerd waren. Toch zijn er een aantal artikelen die ik wel wil plaatsen, maar die iets te lang zijn blijven liggen. Door nu mijn dagen in te delen in onderwerpen, kan ik die artikelen misschien ook op lange termijn inplannen zodat ze weer in de juiste maand met het juiste weekplanning geplaatst kunnen worden.

Verwarrend? Misschien! Ik zal het uitleggen aan de hand van een voorbeeld. In de herfst heb ik een aantal knutsels gemaakt met Isis. Hiervoor had ik de dopjes van eikels gebruikt. Helaas kwam deze artikelen een beetje in het gedrang doordat Halloween en Sinterklaas onderwerpen waren dat alle andere onderwerpen doorkruisten, maar ik vind deze DIY nog te leuk om niet te laten zien. Big deal…denk je dan, maar om dit artikel nu op de site te zetten in een jaargetijde waar er geen eikeldopje meer te vinden is, vind ik niet passen. Daarom wil ik dus een weekplanning in het leven roepen….dan kan ik in ieder geval voor de herfst deze diy alvast inplannen! šŸ˜‰

De weekplanning voor Kidzblozzy.nl

Sommige onderwerpen stonden al langer op vaste dagen ingepland. Het was alleen nooit zo gecommuniceerd naar mijn lezers. We gaan nu duidelijkheid voor mijzelf en voor jullie in het leven roepen zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Vooralsnog gaat de weekplanning er zo uit zien:

persoonlijke maandag

Maandag persoonlijk/lifestyle

Op deze dag kan er een persoonlijke noot online komen. We hebben iets mee gemaakt, er is iets leuks gebeurd of ik vraag me oprecht iets af….Het kan allemaal! Ook is het mogelijk dat ik hier producten laat zien die we zelf gekocht hebben, maar wat ik niet echt onder de noemer van Kidzblozzy had aangeschaft, maar waar ik natuurlijk wel heel trots op kan zijn. Het artikel van Emma met haar nieuwe fiets is daar een goed voorbeeld van.

DIY dinsdag

Dinsdag: DIY ofwel knutseldinsdag

Er wordt hier nog heel veel zelf geknutseld, gecreĆ«erd of gemaakt. De dinsdag wordt dus de dag van DIY of knutseldinsdag. Alle DIY en knutsels die door mij of mijn meiden gemaakt worden, komen op deze dag online. Soms komt het wel eens voor dat wij helemaal over de top gaan in het weekend….dan hebben jullie geluk en kan het zijn dat er in de toekomst meerdere artikelen per dag online komen.

waren woensdag

Woensdag: Warenwoensdag

De laatste tijd zat ik mijn blog terug te lezen. Ik merkte dat ik een rubriek had verwaarloost….de Alle 9 goed! rubriek. Daarnaast kom ik soms wel eens merken tegen die ik extra in het zonnetje zou willen zetten, maar door de rest van de artikelen en de chaos die in het verleden heerste, kwam ik er maar niet aan toe om dit weer eens op te pakken. Dit zal dan op woensdag online komen. Woensdag zal ook de dag wezen waar we eventuele reviews van producten kunnen plaatsen.

dolle donderdag

Donderdag: “alles wat ik nergens anders kwijt kan”-dag

Soms wil je iets kwijt wat ik onder de andere rubrieken niet kwijt kan. Een review van een onderwerp die totaal niet bij de andere dagen past of een aantal tips die ik niet in een bepaald hokje wil schuiven. Soms past het onderwerp gewoonweg nergens bij! Dan is dat op donderdag te lezen. Soms heel soms kan het zijn dat ik al veel te veel artikelen heb voor de planning van de andere dagen en heb ik gewoon een extra stukje ruimte nodig. Ook dan kan ik van deze dag gebruik maken om mijn verhaal te vertellen. Alles kan op donderdag!

Vrijdag food

Vrijdag: Foodievrijdag

Thank God it’s friday! Op het moment heb ik dat zeker en sta ik op vrijdagochtend om 9 uur al in de winkel om de weekboodschappen te doen. Dat betekend voor mij dat ik dan mijn gerechten voor het weekend bedenk of dat ik dan de weekboodschappen doe. Een uitgesproken moment om dan ook mijn (mis)baksels met jullie te delen. Vaak komen deze dan uit het weekend ervoor en soms van de woensdag, maar ze zijn wel ooit door ons gekookt, gebakken of uitgeprobeerd. Eventuele locaties, tips/trucs of foodtrucks zullen hier ook besproken worden wanneer dat van toepassing zou zijn.

UIt op zaterdag

zaterdag: activiteiten/dagje uit

Wij doen veel in het weekend met ons gezin. Heel veel! Ik vind het heerlijk om allerlei evenementen af te gaan, parken te bezoeken en weer eens een nieuwe plek te ontdekken. In het verleden hebben we dit zelfs zoveel gedaan, dat ik van vorig jaar nog niet een alle bezoekjes hier op de site heb laten zien. Vooral onze vakantie van vorig jaar heeft nog heel wat stof om beschreven te worden. Daarnaast zitten we nu ook niet stil. Zaterdag of zondag worden dus onze dagen waarop we onze leuke ervaringen vertellen over onze dagjes uit.

Bezig op zondag

zondag: activiteiten/dagje uit

Naast echt weg gaan in het weekend doen we ook heel veel thuis. Een spelletje, iets opknappen, iets schoonmaken….noem maar op. Het kan dan dus ook zijn dat die activiteiten op de site komen. Hebben we een boom omgehakt en willen we delen hoe we dat gedaan hebben? Dan kan dat op een van de dagen in het weekend online komen. Juist op die dagen worden er in heel veel gezinnen dezelfde soort activiteiten ondernomen en zal dus dan de meeste vraag zijn naar dat soort artikelen.

De planning is bekend en we weten welke onderdelen we kunnen verwachten op welke dag in de week. Ik blijf het natuurlijk leuk vinden wanneer je iedere dag even bij ons komt buurten of er nog iets nieuws te vertellen is, maar om iedere keer voor niets langs te komen op onze site is ook weer zo wat. Ik heb een tip voor jou! Volg onze site dan via Facebook, Google+ of Twitter en je blijft altijd op de hoogte wanneer we een artikel online hebben gezet. Heb je al die accounts niet? Dan is het ook mogelijk je in te schrijven om deze site te volgen via mail. Iedere keer wanneer er dan wat nieuws verschijnt op deze site, dan sturen wij jou een mail met een link zodat je direct op de gewenste artikel terecht komt. Handig toch?


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.