Vrolijk Pasen! 1


Goedemorgen allemaal! Zijn we er klaar voor? De vooruitzichten voor vandaag zijn niet zo heel denderend, maar dat mag de pret niet drukken. Het is Pasen! Voor de meeste zal dit niet meer betekenen dan een lekker lang weekend, maar ik weet dat het voor velen van jullie ook een moment is van lekker eten, samen zijn en eieren zoeken. Het is een tweede kerstviering maar dan zonder de kerstboom. Die hebben we uiteraard vervangen door de paastakken die we volg gehangen hebben met nepeieren, kuikentjes en andere versieringen. De kerststol heeft plaats gemaakt voor het paasbrood en de chocolade kerstkransjes zijn verdrongen door de paaseieren.

Het is dan ook de tijd van de schattige kuikentjes en de lieve konijntjes. Ik zie ze al geregeld langs komen en ik vind ze altijd zo schattig! Ik was me in eerste instantie dan ook van geen kwaad bewust, tot ik weer eens zo’n schattig konijntje voorbij zag komen. Verrek! Ik heb zelf twee nestjes met van die schattige diertjes…Ineens viel het kwartje. Die foto’s zou ik zelf ook kunnen maken! Op een rustige woensdagmiddag trok ik mijn stoute schoenen aan en haalde een van die schattige konijntjes uit ons konijnenhok. Een half uurtje heb ik lopen fröbelen tot ik (voor mijn gevoel dan) de juiste snaar raakte. Hier een mandje, daar een paar paaseitjes…het begon ergens op te lijken.

En dan…dan moet je ook nog eens zo’n eigenwijze konijn in bedwang houden. Nieuwsgierig begon hij al aan de paaseitjes te snuffelen en ik maar iedere keer dat kleine donder op zijn plek zetten. Uiteindelijk was ik redelijk tevreden met het resultaat. Ik kon een paar schattige konijnenfoto’s aan mijn collectie toevoegen. Een van deze heeft het zelfs geschopt tot mijn persoonlijke Paaswens. Hierbij presenteer ik mijn paasgroet aan jullie:

Vrolijk Pasen


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

Een gedachte over “Vrolijk Pasen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.