Let’s get Personal met de Day Zero Challenge!


De meeste blogs ontstaan doordat het delen van dagelijkse kattebelletjes naar vrienden, familie en kennissen doorslaan naar schriftelijk vermaak voor iedereen. Geen idee wat zo leuk is om te lezen over anderen, maar ook ik word meegezogen in het wel en wee van Blogger X of Blogger Y. Een lichtelijke obsessie naar de nieuwsgierigheid in een andermans leven wellicht?. Deze blog is in eerste instantie begonnen als een ruimte waarop ik mijn knutsels en diy kon delen. Uiteindelijk doel? Een enorme verzameling aan knutsels en DIY die makkelijk zijn en leuk zijn voor iedereen om te maken. Ik heb gemerkt dat mijn doel in de loop der jaren een andere wending heeft genomen. Het werd wel persoonlijker. Mijn blogs bleven wel in het midden, maar soms met een vleugje persoonlijkheid. Ik vertelde dan in mijn blogs waarom ik voor dat product gekozen had of waarom ik die knutsel had gedaan met mijn kids.

Day Zero Challenge

Waarom niet persoonlijk?

In het werkelijke leven ben ik die grijze muis dat achter een schot zit te wachten totdat de nacht valt. Aan de ene kant wil ik soms wel in de belangstelling staan (vandaar ook deze blog), maar o wee wanneer iemand mij durft aan te spreken…dan vlucht ik weer in mijn huisje terug. Daarnaast heb ik zelf het gevoel dat mijn leven niet zo heel interessant is. Waarom zou ik daar dan over schrijven. Het enige wat voor mij echt belangrijk is, zijn mijn kinderen en ik zorg er dan ook voor dat zij een leuk leven hebben.

Laten we eens wat gaan veranderen

In mijn blog Goede voornemens 2016 liet ik al doorschemeren dat 2016 een jaar van ontwikkeling zal zijn. Niet alleen voor de blog, maar vooral voor mijn persoonlijke ontwikkeling. De reden om dit dan op mijn blog met jullie te bespreken? Persoonlijke doelstellingen zullen ook tot leesvoer gaan dienen voor de blog en de blog zal mij vervolgens pushen om te blijven ontwikkelen. Juist omdat ik zo onderhand al zoveel doelstellingen, ontwikkelingen en wensen heb beschreven voor mezelf, leek het mij leuk om een Day Zero Challenge in het leven te roepen. Ik weet het…in blogland allang weer een gepasseerd station, maar voor mij ideale manier om een basis te creëren. Een virtuele schop onder mijn kont zullen we maar zeggen. Aangezien ik me toch weinig van aan trek wat anderen denken, heb ik besloten om toch maar eens een gokje te wagen.

Fotograaf zitzak liggend Day Zero Challenge

101 doelen in 1001 dagen

Ik vind het wel veel…101 doelen. De eerste drie zijn dan weliswaar al voorgekauwd, de rest moet toch verzonnen worden. Ik heb ze in een paar hoofdonderwerpen ingedeeld: Blog, gezin, Emma, Isis, interieur, DIY, Food, Persoonlijke ontwikkeling, Opruimen en overig.

Wat voor mijn gevoel een appeltje-eitje zou zijn, bleek een week of drie later toch lastiger te zijn dan gedacht. 101 doelen! Dat is enorm veel! Nog steeds heb ik ze alle honderd-en-één niet op papier en dat irriteert mij. Vandaar dat ik vandaag alvast een tussenstand ga geven: Day Zero Challenge van Kidzblozzy

In de nabije toekomst zal ik deze lijst kort toelichten, maar de eerste update heb ik vorige week al op de blog geplaatst. Voor wie deze gemist heeft: Mijn tien mooiste foto’s van: Burgers Zoo lights.

En wat denken jullie? Gaat het me lukken om deze lijst binnen 1001 dagen te voltooien?


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.