Mijn tien mooiste foto’s van Burgers Zoo Lights 2


Wat niemand nog weet, is dat ik al een tijdje bezig ben met een lange lijst van doelstellingen die ik wil halen de komende tijd. De meesten zullen dit project ook wel kennen als de Day Zero project. Ik zal nog niet al te veel verklappen, aangezien ik de lijst nog niet af heb, maar binnenkort volgt meer in een aparte blog. Een doelstelling wil ik alvast wel met jullie delen.

Fotografie in Burgers Zoo

Mijn fotokunsten laten te wensen over. Daar ben ik me van bewust. Ik vind ze zelf niet goed genoeg. Daarom heb ik mijzelf als doelstelling gegeven om (nog) meer foto’s te gaan maken en mijzelf uit te dagen op het verbeteren van mijn fotoskills. Een uitstekend moment om mij aan mijn woord te houden was het evenement wat nu in Burgers Zoo aan de gang is: Burgers Zoo Lights.

Lights

Een van de belangrijkste aspecten van fotografie is het spelen met licht. Hoe ga je om met verschillende lichtbronnen en hoe krijg je iets zo mooi mogelijk vastgelegd. Tijden Lights in Burgers Zoo begreep ik al snel dat het meer inhoudt dan gedacht! In eerste instantie maakte ik foto’s van het evenement met flits. Het was immers redelijk donker en met mijn camera in automatische stand (waar ik eigenlijk nu van af wil) wordt er gelijk gebruik gemaakt van mijn flits. Gevolg…een overbelichting op de voorgrond en het eigenlijke onderwerp viel een beetje weg op de foto. Ik besloot gelijk wat andere instellingen uit te proberen en heb die avond heel wat foto’s kunnen maken. Aangezien ik in de toekomst meer van dit soort blogs wil plaatsen, start ik vandaag al met mijn 10 mooiste foto’s…

Wie zelf nog van deze mooie foto’s wil maken in Burgers Zoo, moet snel zijn. Het evenement loopt tot en met zondag 28 februari 2016.


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

2 gedachten over “Mijn tien mooiste foto’s van Burgers Zoo Lights

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.