Kidz Blozzy gaat met kerstvakantie! 1


Nou ja…een beetje dan. Tussen nu en 1 januari zal er nagenoeg niets op de site verschijnen aan nieuw materiaal…Althans, niet regelmatig. Dit is al wat langer aan de gang. Wie ons vast volgt, weet dat we sinds een week of vier terug gegaan zijn naar drie, soms vier blogs in de week en dan ook nog eens heel onregelmatig qua tijdstip.

Wat is er aan de hand?

Niet veel! Letterlijk en figuurlijk! Ik ben op het moment veel te druk bezig met mijn leven thuis dat de blog er nu even bij inschiet. In sommige gevallen kon ik mijn projecten mooi combineren met een blog, maar soms ben je met zoveel projecten bezig dat je A) de tijd niet krijgt om het allemaal te verwerken en B) het nog niet wil laten zien! De meeste voorbereidingen zijn nu voor kerst wel getroffen, maar ik wil deze gewoonweg nog niet met jullie delen. Ik wil namelijk dat het voor mijn familie een verrassing blijft tot ze het krijgen/eten of meemaken!

Een klein tipje van de sluier? Zo ben ik bezig om een bladerdeeglasagne te ontwikkelen als voorgerecht van ons kerstdiner, houdt ik me bezig met het nagerecht dat mijn kinderen zullen maken voor hetzelfde kerstdiner en regel ik een nieuw aanzicht voor in een toilet (jammer mam, maar ik ga lekker niet vertellen wat!). Verder ben ik nog bezig met een paar projecten voor o.a. de verjaardag van Isis, die volgende week alweer 5 jaar wordt! Traktaties komen na de vakantie, maar de verjaardagstaart wordt in ieder geval een speciale “Frozen Oma’s Appeltaart”! (of Oma’s Frozen Appeltaart, ik ben er nog niet helemaal uit)

Kerstboom klein

Is dat alles?

Nee…Naast het drukke leven thuis ben ik hard bezig mijn site onder de loep te nemen. Ik heb inmiddels al de enorme hoeveelheid categorieën terug gedrongen naar 6 stuks, is onze kalender voor festivals verdwenen en heb ik een aantal pagina’s toegevoegd. De komende weken wil ik mee eens gaan richten op de site achter de schermen. Ik wil eens alle bestaande blogs tegen het licht houden. Zijn ze nog actueel, zijn de foto’s nog goed, enz. enz….Kortom er zal een blog verdwijnen. Er zal een blog aangepast worden en wellicht zal ik voor een aantal blogs nieuwe beeldmateriaal moeten regelen.

Kerstvakantie

Je ziet…ik zit niet stil, maar ik zal dan ook blij zijn wanneer het 3e kerstdag is en ik eventjes lekker mijn voetjes omhoog kan doen en kan gaan ontspannen. Ik zal het dan ook echt even nodig hebben. Het zou daarom niet eerlijk zijn tegenover mijn vaste  lezers om ze maar te laten wachten op een nieuwe blog. Kortom…Kidz Blozzy gaat de komende drie weken op kerstvakantie! Heel af en toe zal er wel iets verschijnen, maar niet regelmatig en al helemaal niet veel. Zie iedere blog maar als een cadeautje voor kerst 😉


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

Een gedachte over “Kidz Blozzy gaat met kerstvakantie!

Reacties zijn gesloten.