Dag Sinterklaasje, Dahag, dahag!


Aan de ene kant jammer (ik vind het toch een gezellige tijd), maar aan de andere kant toch wel weer lekker dat die goedheiligman vertrokken is naar Spanje. De kinderen zijn nu iets minder aan het stuiteren. Al die drukte is net even teveel voor die kleine koppies.

Voor de meeste gezinnen was het dit weekend een weekend van de grote Sint/Kerst transformatie. Op Facebook zag ik al verschillende foto’s voorbij komen van bomen die steeds voller kwamen te hangen en wit wordende kamers (van al dat kunstsneeuw). De sintslingers zijn het huis nog niet uit of de kerstboom wordt weer het huis in gehaald. Surprise, surprise! Bij ons is het niet anders. Zondagochtend zijn de slingers al van de muur gehaald en hebben we alle dozen van zolder gehaald wat ook maar enigszins te maken heeft met kerst. Binnen een middag hadden we onze kamer van een rode zee met Sintvlaggen omgetoverd tot het sfeervolle kerstgevoel. We hebben al jaren een groene boom met witte kerstversiering, dus dit jaar was dat niet veel anders. Ik heb voor de komende tijd nog wel wat knutsels in gedachten, maar of we er ook echt aan toe gaan komen? Tijd zal het leren!

Kersthanger joy

Dag Sinterklaasje, tijd voor het kerstwerk!

Tja en wat voor ons huis geld, geld ook voor deze site. Speciaal voor de sint had ik een pagina met alle blogs over dat onderwerp die ooit verschenen zijn. Deze pagina kon je bovenin de header terug vinden. Laat die dus nu vanaf vandaag plaats maken voor de pagina over kerst! De komende tijd willen we het regelmatig hebben over tips, trucks en recepten voor een leuk kerstfeest met de kinderen. Alles is natuurlijk wel afhankelijk met de “zin” die onze dames moeten hebben om de leuke dingen nog te doen. Deze blogs, samen met die van voorgaande jaren, zijn dan terug te vinden op deze speciale pagina.

Een tip je van de sluier? Kan je nog herinneren dat we vorig jaar Kaneelhangers hebben gemaakt? Ik heb ze net weer uit de doos gehaald en ze ruiken nog steeds erg sterk naar kaneel! Uiteindelijk is dit dus niet alleen leuk om te doen, je heb er blijkbaar ook nog jaren plezier van! En dan met maar twee ingrediënten: appelmoes en kaneel….wie had dat ooit gedacht?

Veel leesplezier.


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.