Verlanglijstje 2.0 van Emma 1


Bij duizenden kinderen in Nederland zijn de verlanglijstjes in de schoen gestopt voor Sinterklaas. Hij moet wel weten wat de kinderen van Nederland willen hebben. Nu zie ik om mij heen allerlei leuke artikelen met de meest verantwoorde speelgoed die er op het moment te verkrijgen is. Allemaal heel erg leuk, maar vaak komt dat totaal niet overeen met wat er werkelijk op het verlanglijstje staat.

Verlanglijstje 2.0

Het verlanglijstje van Emma, een verrassing op zich!

Verreweg de meeste lijstjes die dit jaar in de schoenen zitten voor de Sint, zijn geschreven of geknipt/geplakte lijstjes. Daar had Emma dit jaar geen zin in. Sint moest maar met zijn tijd mee gaan! Haar lijstje werd samen gesteld in de computer. Met een speelgoedgids kroop ze achter de computer om haar uitgebreide, zes pagina tellende verlanglijstje te maken.

Dat mijn kinderen ook geen doorsnee smaak hebben, is mij al lang duidelijk geworden. Isis is nog enigszins in de ban van de reclames, maar Emma heeft vaak zo haar eigen ideeën. Deze zijn wel bekend van reclame, maar niet in het stereotype zoals de reclames in eerste instantie bedoeld waren.

Verlanglijstje 2.0

Drumstel

Tja, het feit dat ze op haar kamer al een gitaar heeft waar ze nog geen noot op kan spelen, doet niet af van het feit dat mevrouw een drumstel wilt. Deze Sinterklaas is natuurlijk niet gek en schaart dit cadeau onder de regels van het huis. Wanneer je 18 jaar bent en het huis uit gaat dan mag jij van mij….

Verlanglijstje 2.0; Pyjama Barcelona

Pyjama

Geen idee waarom, maar dochterlief wil maar liefst vier verschillende pyjama’s, drie verschillende rugtassen en twee nieuwe setjes met broodtrommel en beker. Voorkeur? Minions, Mario of Barcelona. Ehmmm… die ene van Frank Paul vind ik dan wel weer geweldig! Zeg…Sinterklaas…. kunnen we eens praten?

Verlanglijstje 2.0; Tik Tak Boem!

Tik tak Boem! en ander ontploffend speelgoed

Het spelletje Tik Tak Boem is er een die bij ons op de lijst “ik weet het zonet niet” komt. Ik denk namelijk dat deze dan in de kast komt te staan naast Bello blaft of andere spelletjes waar mevrouw schrik van krijgt. Een verrassingsaanval kan mevrouw niet waarderen waardoor het spelletje wel leuk is, maar tevens ook zeer angstig. Gevolg: stof happen op zolder. Ik denk het niet! Hetzelfde geld overigen ook voor alle spelletjes met een tijdslimiet. Ze kan gewoon nog niet omgaan met de spanning!

Verlanglijstje 2.0; Nerf Modulus

Nerf Modulus ECS-10

Kijk mam! Dit geweer bestaat uit allemaal losse modules die je in elkaar kan zetten! Echt vet cool, hoor mam! Meisje….hier een advies van Sint. Begin eerst eens te spelen met de Nerf Rebelle handboog die ik vorig jaar in de zak heb gedaan, dan kijken we verder. Afgesproken?

Verlanglijstje 2.0; Nikko

Nikko RC en Nikko RC2

Net als de Nerf Modulus ook hier weer één uit de categorie: Ik heb al wel zoiets, maar ik speel er amper mee! Waarom dan nog een? Sterker nog…er staan er zelfs twee op het verlanglijstje voor de Sint! O….ik snap het al! Ze vraagt er gelijk een voor haar zusje zodat ze samen kunnen racen…Dat vind ik dan wel weer lief van haar!

Verlanglijstje 2.0; Super Mario Maker

Diverse spelletjes voor de computer

Waaronder het immens populaire spel Minecraft. Lieverd, deze heb je al op jouw Ipad, wil je nu ook nog de versie op de Xbox one? We hebben niet eens een XBox one! Jammer joh! Ik denk dat de Sint zal voorstellen om hier zelf voor te gaan sparen. De spelletjes Super Mario Maker en Splatoon vind ik dan wel weer leuk…Wie weet?

Beginnen we hier een patroon te vinden? Ik wel! Dit verlanglijstje zou niet eens misstaan bij de eerste de beste verlanglijstje van een jongen en dan heb ik het niet eens gehad over die boksbal dat op het lijstje staat, gevolgd door een bal van Ajax. Ik hoopte inmiddels wat meer meisjesverlangens op het lijstje terug te vinden, maar die hoop moet ik dit jaar nog laten varen.

Hebben jullie thuis ook van die afwijkende verlanglijstjes?


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

Een gedachte over “Verlanglijstje 2.0 van Emma

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.