Hij komt..hij komt…die lieve goede sint! 2


Het leukste kinderfeest van het jaar staat op het punt om los te barsten; Sinterklaas! Als kind vond ik dit al reuze spannend, maar als mama vind ik het nog veel leuker! Wat dat betreft is Sinterklaas alleen nog maar uitgebreider geworden in huize Kidzblozzy.

Ontwikkeling van een feest

You’ll love it of you’ll hate it! Het is net wintersport. Of je houdt ervan en zal er dan ook alles aan doen om het voor elkaar te krijgen, of je houdt er totaal niet van en zal dan ook niet geïnteresseerd zijn in ook maar 1 pepernootje. Nu lijkt het alsof ieder feest alsmaar meer en uitgebreider gevierd wordt. Waren we in mijn jeugd nog tevreden met een keertje de schoen zetten en een verrassingsaanval van pepernoten (als inleiding voor de zak met cadeautjes), nemen hier nu geen genoegen meer mee. Er zal ook versierd moeten worden, lekkernijen in zes verschillende smaken en willen we het liefst de hele dag bezig gehouden worden met spelletjes, filmpjes, muziek en dvd’s.

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik bij de groep van sinterklaasfanaten hoor. Ik beken! Ook ik wil het liefste steeds meer en meer rond dit gezellige kinderfeest. Ieder jaar besteden we regelmatig aandacht aan deze Goedheiligman met eigengemaakte schoencadeautjes, lekkere recepten of zelfs alternatieve sinterklaasvieringen. Even geen sint en piet op bezoek, maar een gezellige familiemiddag vol fun en jolijt!

pepernoten

Sint op Kidzblozzy.nl

Ook dit jaar zullen we dus regelmatig aandacht besteden aan dit kinderfeest. Gisteren werd er al afgetrapt met een aantal leuke logeeradressen. Zaterdag zullen we hier in het dorp weer de Sint binnenhalen en volgende week staat er een voorstelling op de planning. Tevens zitten er nog een aantal ideeën in de pijplijn, al ga ik daar nog niet te veel over uitweiden. Als het een beetje tegen zit, hebben ze er geen zin in en dan heb ik geen blog (ach ja, zo is het leven!)

Overzicht met Sinterklaaslinks

Vanaf gisteren heb ik een pagina gemaakt met alle Sinterklaaslinks die de laatste jaren op Kidzblozzy.nl geplaatst zijn. Zo zijn die leuke knutsels, makkelijke schoencadeautjes en leukste uitjes van deze site lekker makkelijk terug te vinden. Je vindt ze door hier te klikken, maar wil je ze op een later moment ook nog eens zien, dan is er boven in de header een aparte pagina gemaakt om deze links terug te vinden. Lekker makkelijk en snel toegankelijk!

Laat me weten of je dit handig vind?


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

2 gedachten over “Hij komt..hij komt…die lieve goede sint!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.