Top 6 van onze Halloween knutsels 2


Met een vlugge blik over diverse groepen zie ik dat Sinterklaas al weer snel zijn intrede zal doen. Bijna de helft van alle blogs die ik volg, gaan inmiddels alweer over deze goede man, al dan niet in combinatie met zijn toch al zo omstreden Pieterbaas. Ik vind dat altijd weer veel te vroeg in het jaar. De eerste pepernoten worden in september al in de winkels gesignaleerd. Ook al ben ik zelf een vervend Sinterklaasfan, zelfs dit vind ik veel te vroeg. Mijn grens voor deze Goedheiligman ligt bij 1 november. Voor die tijd wordt er geen aandacht besteed aan deze man en komen er al helemaal geen pepernoten in huis (die met chocolade vind ik juist zo lekker, dus misschien maar goed ook!)

Halloween knutsels

Ik heb daar namelijk wel een heel goede reden voor! 31 oktober is altijd de dag dat in dit gezin ook wat aan Halloween gedaan wordt. Het huis wordt versierd, de films worden opgezocht en in de avond gaan we lekker eten. Een soort Kerst, maar dan donkerder!

In aanloop naar Halloween merk ik dat onze blogs over dit feest en vooral de knutsels heel veel gelezen wordt. Dit is ontzettend leuk natuurlijk! Om iedereen even een klein beetje verder op weg te helpen, heb ik vandaag eens een leuk overzicht gemaakt met de blogs die nu het beste worden gelezen.

Top 6 van Halloween DIY

De top 6 is speciaal voor deze gelegenheid in een slider geplaatst. Zo zie je binnen een paar seconden welke knutsels er in onze Top 6 staan! Zie je nu de Halloween knutsel die jij wilt maken? Klik dan op de foto en je gaat dan direct naar onze uitleg! Makkelijk, nietwaar?

Dit betekend niet dat we voor de komende tijd geen Halloween onderwerpen meer krijgen. Nee…integendeel zelfs! Volgende week staat er een heus Halloween-week op de planning! De hele week zal in ieder geval één blog online komen met een nieuwe onderwerp over Halloween. Ik kan je nu vast verklappen: het zijn voornamelijk Halloween knutsels en het beloofd erg leuk te worden. Ik ga zelfs woorden introduceren als: ver”hallowenen”. Benieuwd geworden wat het betekend? Hou onze site dan volgende week extra goed in de gaten….als je durft!


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

2 gedachten over “Top 6 van onze Halloween knutsels

  • Frederique

    Ja, ik vind het ook nog veel te vroeg voor Sinterklaas (al ben ik wel al begonnen met cadeaus inzamelen want daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen vind ik haha). Ik zag zelfs Kerst alweer voorbij komen!! Hier in de buurt doen ze behoorlijk fanatiek mee aan Halloween, wel heel leuk hoor, de hele wijk versierd en op de dag zelf iedereen verkleed en leuke workshops. Leuke knutsels, ik ga er zeker 2 van je pikken om met mijn kleinste man te maken!

    • Linda

      Ben benieuwd welke knutsels voor Halloween je gaat maken! Deze week komen er ook nog eens minimaal vier nieuwe bij, dus hou het in de gaten, zou ik zeggen!

Reacties zijn gesloten.