Tip voor de creabea! KreaDoe in Utrecht


Deze week is de KreaDoe in de Jaarbeurs in Utrecht en tot mijn creatieve verbazing ben ik er nog nooit geweest. Ik weet wel dat het er is, maar ik dacht dat het altijd een beurs was voor handwerkliefhebbers en haakfanaten…

Nu lijkt het of ik deze groep hobbyisten enorm tekort doe, maar niets is minder waar. Het is eerder een steek van jaloezie. Een erkenning van een hobbyhoek waar ik geen weet heb. Ik heb het handwerken (met name haken) al verscheidene keren proberen op te pakken, maar de naald “glipt” telkens weer uit die handen van mij. Ik heb er gewoon geen geduld voor. Ik vind mijn werk niet zo netjes, sla steken over en wanneer ik dan alles weer van voor af aan moet gaan beginnen, denk ik vaak: Toedeloe! Die haakpen is mijn niet gegund 😉 Ik denk dat ik maar eens bij mijn nichtje in de leer gaat. Zij is als vervend haakster misschien wel geduldig genoeg om mij de kneepjes van deze hobby bij te brengen.

Ik zoek als hobbyist meer de hap-snap technieken die binnen een poep en een scheet te doen moeten zijn. Het “grote stappen/snel thuis” gevoel zullen we maar zeggen. Het is ook niet voor niets dat ik, verschuilend achter mijn kinderen, de diverse hobby’s uit probeer. Zolang zij het kunnen, kan ik het ook 😉 Nee…alle gekheid op een stokje. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn, maar ik wil gewoon snel resultaat zien. Dat is voor mijn gemoedsrust gewoon beter. Daarvoor zoek ik redelijk veel via Pinterest en kom daarbij de knutsels tegen die je zo vaak op deze blog voorbij ziet komen. Nu kwam ik bij een van mijn zoektochten terecht op de site van KreaDoe…? Huh?

kastje voor de losse snoeren nodig

KreaDoe is meer dan alleen handwerk

Via de site leerde ik dat deze beurs dit jaar meer bied dan alleen handwerken. Nieuw dit jaar zijn de Taart en Cupcaketheater, Home en Outdoor Deco en de Home Restyle plein. “Ring any Bell?” Oke…op onze blog hebben we al meerdere malen Cupcakes gebakken, zijn we regelmatig bezig met homedeco cadeautjes (zoals de trendy vaas en de gemarmerde flesjes) en probeer ik soms een tweede leven te geven aan onze oude inboedel (zoals onze panterscherm en boskist). Toch maar eens verder kijken…

Ik heb dus besloten om deze beurs maar eens met mijn eigen ogen te gaan bekijken. Niet alleen, gelukkig. Mijn moeder èn mijn twee dochters zullen ook lekker rond gaan snuffelen op deze beurs. Wij gelukkig en de mannen ook gelukkig…dan kunnen zij zondag lekker de kamer van mijn ouders verven! Ieder zijn hobby, zullen we maar zeggen 😉

Mochten jullie in eerste instantie ook gedacht hebben dat KreaDoe alleen voor de haaksters waren…doe me en lol en check de site eens! Je zult verbaast zijn wat er nog meer te vinden is. De beurs is nog open tot en met zondag 1 november. Wij zullen er zijn, jullie ook?

 

 


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.