Pinterest Do or Don’t: Geestogen 2


Een van de pins die al een geruime tijd op Pinterest rond gaat met Halloween, is het maken van geestogen. Heel simpel…je neemt een toiletrol, snij of knip daar ogen in en steek er een glowstick in. Vervolgens Pinterest zou je dan het volgende resultaat hebben:Ik heb het toen der tijd uitgeprobeerd, precies zoals het er stond. Het resultaat was echter te bedroevend om op deze site te behandelen. Toch stond deze wel in een blog van twee jaar geleden. Tja, ik weet het…eigenlijk is dit een kansloos verhaal! De foto’s waren bewerkt of er waren gewoon lampen gebruikt. Zo simpel was het dus niet….of toch wel?

De aanpassingen

Na een klein onderzoekje kwam ik erachter dat er een manier bestaat wat wel werkt. De glowstick is een geconcentreerd stukje gloeiend plastic. Verbreed het gloeioppervlakte en verzacht het licht met een vloeipapiertje. Het was we de moeite aard om het uit te proberen:

Pinterest Do or Don’t: Geestogen

De aanpassingen op deze pin werken wel, maar het houd nog niet over. Ik vind het resultaat vrij mager. Ook blijken de glowsticks van de action niet lang gloeien. Ik denk dat je er uiteindelijk nog geen half uurtje plezier van zal krijgen. Mijn advies: gooi deze pin overboord en begin er niet aan!


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

2 gedachten over “Pinterest Do or Don’t: Geestogen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.