Dozenhoofd, waar ga je met dat meisje naar toe? 1


Stel je eens voor…Er wordt aan de deur een pakketje afgeleverd en die blijkt voor Kidzblozzy te zijn. Mama is niet thuis, maar de kinderen weten dan al wat dit gaat betekenen…Uitpakken! En als kind weet je dan ook al snel dat dit hoogstwaarschijnlijk iets is voor jouw.

Dat dacht Isis de laatste keer ook toen we een grote doos ontvingen van de postbode. Helemaal hyper stormde ze op me af zodra ik thuis kwam van het werk. “Mamamamamama!, Er is een doos binnen gekomen vanmiddag!” Samen met Emma hebben we de doos gelijk uit gepakt en Isis was gelijk enthousiast! Het was dan ook een grote domper toen ze hoorde dat deze Sew Cool nu juist niet voor haar was, maar voor haar grote zus. Tja…soms is het leven een feest en soms valt het tegen.

Sew cool-6

De grote review

Tijdens het testen van het product hoorde ik Isis op de achtergrond wel lekker aan het zingen, maar eerlijk gezegd had ik nog niet gezien waar ze mee bezig was. Ondertussen vroeg ze aan mij al een schaar… Oke schat…alsjeblieft hier heb je een schaar. Tot ik achter mij ineens een kleine schreeuw van wanhoop hoorde.

Sew cool-8

Creabea met een dozenhoofd

Ze had de lege doos gepakt waar de producten voor de review in had gezeten. Blijkbaar had ze zelf een idee gekregen en gedacht: “wat jullie kunnen, kan ik ook!” en is van die doos een robothoofd gaan maken. Ze was nu bezig om de mond, ogen en neus uit te knippen in de doos en dat ging toch niet zo makkelijk dan dat ze gedacht had. Vandaar dus een kleine schreeuw van wanhoop.

Ik vond het idee erachter wel enorm leuk en heb haar die middag verder haar gang laten gaan. Soms kwam ze wel om knutselspulletjes, lijm en andere zaken, maar het is haar idee en dus ook haar eigen creatie!

Sew cool-10Zo zie je maar weer…kinderen hebben niet altijd duur speelgoed nodig om bezig te blijven. Vaak zijn deze creatieve uitspattingen zelfs nog leuker om te zien ook! Uiteindelijk is ze ruim een uur bezig geweest om hem af te maken en heeft ze hem nog regelmatig op haar hoofd om er mee te spelen. Kosten? Een oude doos, wat veren en stokjes. Dat is alles wat ze nodig had voor deze fantastische dozenhoofd!

En? Vinden jullie hem ook mooi?


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

Een gedachte over “Dozenhoofd, waar ga je met dat meisje naar toe?

Reacties zijn gesloten.