Website4mama presenteert! 2


In het immens grote brei van winkels op het Wereld Wijde Web is het niet moeilijk om webwinkels te vinden voor kinderen. Sterker nog, zoek op het www naar kinderen, webwinkel en dan krijg je honderden hits die je keurig netjes naar een website met spullen voor kinderen brengt.

Goed…check, maar heb je dit ook daadwerkelijk wel eens gedaan? Wanneer ik dit invul, krijg ik de eerste drie pagina’s alleen maar goede doelen. Heel fijn om te weten natuurlijk en vaak ook hard nodig, maar het is niet wat ik zocht. Ik zoek de leuke pareltjes van het wereld wijde web. Pas wanneer je heel blasé kinderen, leuke webwinkel intypt, begint de verzamelsites met leuke webwinkeltjes voor kinderen. Tja, het is soms makkelijker dan dat je in eerste instantie zou denken. Toch krijgt ik in slechts 0,41 seconden maar liefst 1.120.000 mogelijkheden! Probeer daar dan maar eens iets te vinden wat jij echt leuk vindt.

Ik ga het nu iets makkelijker maken 🙂

logo-big

Website4mama

Een van die leuke pareltjes met alleen meer leuke webwinkeltjes en websites op het gebied van mode, reizen, spelen, sporten, lezen, wonen, cadeautjes en opvoeding voor kinderen tot en met 12 jaar!

Vanaf begin 2015 zijn ze begonnen met verzamelen en dat heeft geleidt tot een indrukwekkende hoeveelheid links met leuke websites. Wat ik zo bijvoorbeeld erg leuk vind om te zien, is de pagina’s met Dutch Design ofwel de pagina met Nederlandse kleding merken. Ik heb daar gewoon een zwak voor, ik kan er niets aan doen!

En ja hoor! Tatatadaaaa! Vanaf dit weekend hebben ze ook een pagina met de leukste mamablogs!

Op deze pagina staan 12 leuke mamablogs vermeld. Alle sites hebben zo hun eigen signatuur en zijn zoveel mogelijk verschillend van elkaar. Er is echter een gemene deler: hun sites gaan over kinderen. En wie nu eens goed deze 12 sites gaat bekijken, zal als vanzelf weer op deze site terecht komen! Ja, ja, ook Kidz Blozzy staat vermeld op deze prachtige site! Wat een eer!

Degene die mij een beetje kennen, weten dat ik niet zo snel van de toren blaas om mijn site te promoten. Ik ben niet een persoon die je overal zult zien, alleen maar om de publiciteit. Ik wil graag dat mijn site zelf gevonden wordt. Dat de mensen er echt voor moeten kiezen omdat ze mij willen vinden. Misschien een beetje dom, zo zal de site niet zo heel snel bekend worden, maar toch. Ik wil graag echt “gevonden” worden! En Website4mama heeft mij zo gevonden! Via twitter kreeg ik contact en het resultaat? Opgenomen in de 12 leuke mamablogs! Een beetje trots ben ik eigenlijk wel 😉

Nemen jullie snel een kijkje?


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

2 gedachten over “Website4mama presenteert!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.