Op herhaling: Zomerspecial: Mango-ijs


Soms zit het mee en soms zit het tegen. In onze bucketlist #5 van deze week hadden we voor vandaag een blog aangekondigd waarmee je ijs in een zak zou kunnen maken. De meeste blogs waren al in kannen en kruiken, in ieder geval tot afgelopen maandag, om gepubliceerd te worden. Toch zaten er nog een aantal gaten in onze planning waarbij de activiteit nog moeten worden uitgevoerd. Een van de activiteiten was dus het maken van ijs in een zak. Gisterenmiddag zijn we daarmee in de weer geweest, maar dit is helaas (nog) niet goed bevallen.

In dat geval kan je dan twee dingen doen. Of je laat zien wat er mis is gegaan, of je gaat over op plan B. In ons geval ben ik voor deze activiteit overgegaan op plan B; het opnieuw publiceren van een oude blog. Reden? IJs in een zak is een activiteit waar we nog steeds mee bezig zijn om het voor elkaar te krijgen. Ik vind het nog steeds een leuk idee en ik ben van plan om niet te stoppen voordat ik het voor elkaar gekregen heb. Dan pas kan ik nagaan wat er nu gisteren mis is gegaan. Dus: IJs in een zak wordt vervolgd!

Maar nu dus mijn plan B. Aangezien dat jullie vandaag een ijsje verwachten, krijgen jullie ook ijs! Vorig jaar hebben we tijdens onze zomerspecial al een heerlijk Mango-ijsje gemaakt. Superlekker en supermakkelijk! Toch heeft dit artikel niet de aandacht gekregen die het verdiend. Daardoor krijg dit ijsje voor mij een tweede kans. Geniet en eet smakelijk!

Mango-ijs

Mango-ijs

Als je afgelopen weken al een vaste bezoeker bent geworden, weet je dat er vandaag wat te bikken valt. We gaan vandaag inderdaad weer wat te eten maken. Na wat gerechten voor op de Barbecue en tostiapparaat gaan we ons vandaag eens met de koude kant bezig houden. Wat zeg ik? De hele koude kant! […]

Bron: Zomerspecial: Mango-ijs – Kidz Blozzy


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.