Nieuwe sneakers voor een nieuw schooljaar 2


Back to School! Een veel gelezen term in deze tijd van het jaar. Allemaal gaan ze over nieuwe producten, de een nog mooier dan de andere. Heel erg leuk om te zien, maar wat nu als we zelf eens aan de slag gaan? Hoe gaat het er dan uit zien? Kijk mee en je zult daar snel genoeg achter komen.

In de vakantie ben ik voor de vele voorbereidingen wel eens bij de Action wezen shoppen. Op een van die shoppingtrips scoorde ik een paar witte gympen in maatje 37 voor ā‚¬ 2,99. Tja, die kleine meid is zo klein niet meer. Nog even en ze haalt mama in! Anyway…witte gympen dus. Op een middag in de vakantie hebben we de stiften gepakt en zijn we eens lekker met de gympen aan de slag gegaan.

Zomerschoenen nodigNieuwe sneakers

Helemaal niet zo moeilijk! Ik toverde mijn textielstiften uit de schuur en ik heb haar aan tafel gezet om de gympen te kleuren. Geheel volgens eigen ontwerp. Na een uurtje had ze haar gympen af.

Zomerschoenen beginIn eerste instantie zouden we nog extra handelingen gaan doen met deze gympen, waardoor de tekening op de gympen zouden transformeren. Ik vond dat achteraf heel erg zonde. De tekening op de gympen was al zo leuk! Emma was er zelf ook heel trots op en ik liet haar de beslissing nemen. Transformeren of zo laten. Ze wilde haar gympen houden zoals ze nu waren.

Zomerschoenen halverwegeOfficieel moet je textielstiften nog strijken en wassen om het te fixeren op de stof. Het wordt alleen een stuk moeilijker om textielstift op een schoen te strijken. Daarom wat tips!

schoenen tekening klaarTip 1: Stop de schoenen vol met stof, kranten of iets dergelijks en ga er dan met een hete bout overheen. Zo fixeer je alsnog de kleuren.

Tip 2: Spuit erna met een spuitbus een waterdichte laklaag erover. Deze spuitbussen koop je bij schoenenwinkels.

Schoenen klaarTip 3: Wees er wel op bedacht dat de schoenen natuurlijk niet altijd mooi blijven. Wil je dat wel, moet je ze gewoon in een glazen kastje zetten šŸ˜‰

 

 


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

2 gedachten over “Nieuwe sneakers voor een nieuw schooljaar

Reacties zijn gesloten.