Gefeliciteerd Emma!


Even een kort berichtje voor vandaag. Het gaat erg druk worden vandaag. Ja, ja….Tatatadaa! We hebben vanaf vandaag een tiener in huis! Emma mag vandaag 10 kaarsjes op haar taart uitblazen.

FotoGefeliciteerd Emma!

Het klinkt allemaal heel cliché, maar het is echt waar! Wat is de tijd snel gegaan! Het lijkt nog maar gisteren dat ik haar nog als een kleine baby in mijn armen hield. Vanaf het eerste uur was ze al heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Tot op heden is dat nog niet veranderd. Ze houdt alles in de gaten, is het liefste onder de mensen en wil graag alles mee maken. Nieuwsgierig, vrolijk, soms een beetje druk, sportief en lief voor dieren. Ik denk dat ik haar zo wel op de juiste manier omschrijf. In tien jaar tijd is ze opgegroeid van een nieuwsgierige baby naar een eigenwijze tiener. Dat belooft nog heel wat voor de toekomst! Wanneer ze zo leergierig blijft zoals ze nu is, dan komt het vast wel goed met haar.

Sound of Music ontvangstZoals al gezegd, de dag van vandaag zal druk worden. Deze ochtend mag ze trakteren op heerlijke appeltjes uit de oven. Ik zal het recept binnenkort hier met jullie delen. Vanmiddag zullen haar klasgenootjes langs komen voor een feestje. Gewoon, lekker thuis, zonder al te veel poespas. Er wordt gestreden op de “minute to win it”-cup en we sluiten af met een barbecue. Tja…kleine meisjes worden groot en dan willen ze geen themafeestje meer. In de avond nog even trakteren op de voetbaltraining en tenslotte zullen we de dag afsluiten met een lekker gebakje. Genoeg te doen dus!

Lieve, lieve Emma

Gefeliciteerd meid! Je bent nu in de twee cijfers qua leeftijd beland! Nog een paar jaar en dan mag je weer een stapje meer verkennen in de grote wijde wereld.

Onthoud dit goed: Papa en Mama zullen altijd van je blijven houden, wat de toekomst ook brengt. We zullen je steunen in jouw beslissingen en helpen waar we kunnen om jouw dromen waar te maken.

Droom groot, Werk hard en de wereld zal aan jouw voeten liggen…

Liefs, Mama


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.