Aftrap zomerspecial voor de vakantie 2015


Jaaa!!!! Het is zover, vakantie 2015! Vandaag zullen de eerste kinderen hun leerkrachten fijne vakantie wensen en aan hun verdiende vakantie gaan beginnen.

Vakantie 2015

Onze kids zullen nog een week door moeten buffelen en met de huidige weersvoorspellingen, zal dit nog een stevig weekje worden. Warm, warmer en nog warmer! Nu maar hopen dat het tijdens de vakantie het warme weer blijft. Vakantie naar het buitenland hoeft dan ineens niet meer, we hebben hier ook ideaal vakantieweer.

Wat betreft Kidz Blozzy hebben we heel veel leuke dingen voor jullie in petto. De afgelopen weken zijn wij hard bezig geweest om allerlei leuke activiteiten, knutsels en ideeën te bedenken, die de kinderen in de vakantie kunnen gaan doen. Ja, ja, we gaan ook dit jaar weer een Zomerspecial aan jullie voorschotelen. Even geen reviews, events of andere leuke dingen, maar activiteiten, recepten en knutsels die je zelf thuis kan gaan doen wanneer je zelf even geen inspiratie kan vinden om de kinderen bezig te houden.

zand schep vakantieAftrap zomerspecial

De aankomende week hebben we inmiddels helemaal voorbereid en het zal er een worden in een iets andere opzet dan vorig jaar. Dit jaar geven we iedere week op maandag een indruk wat je die week kan gaan verwachten. We plaatsen een zogenaamde bucketlist voor die week op de site. Hieruit kan je dan zelf ideeën op doen. Op die bucketlist vind je oude activiteiten van vorig jaar terug, maar ook nieuwe ideeën die we dit jaar aan jullie zullen laten zien.

Iedere bucketlist heeft een thema. Zo zal de eerste thema: “vier de vakantie” gaan heten. Allerlei activiteiten voor het begin van de vakantie. Een klein tipje van de sluier kan ik alvast oplichten. Wat dacht je van het inpakspel? Wat het inhoud, zal ik nog even niet verklappen, maar het wordt zo leuk!

tentTropenrooster Kidz Blozzy

Deze vakantieperiode proberen we in ieder geval iedere weekdag een artikel te plaatsen. Zoals gezegd wordt dan op maandag onze bucketlist voor die week op de site gezet. Vervolgens sluiten we met de rest van de dagen aan, door sommige activiteiten eruit te lichten en te beschrijven. In het weekend is het voor ons ook vakantie en doen we lekker helemaal niets!

Nu kan het zijn dat we tijdens onze vakantie iets meemaken, dat we gelijk willen delen. Afhankelijk van het onderwerp zullen we deze belevenissen pas weer na de vakantie met jullie delen. Maar…soms maak je iets mee wat zo leuk is, dat het niet kan wachten. Wees er dan op voorbereid dat op sommige dagen zelfs twee artikelen online kunnen komen. Ik beloof niets, maar je weet maar nooit!

Voor nu wens ik iedereen een fijne vakantie!


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.