Review: Tabzoo Tablet case met MyPall app


Review

Ik denk dat het nu bijna twee weken geleden is, dat we begonnen met het testen van deze speciale hoes voor de tablet. De eerste foto verscheen al op Instagram waarbij we een uitgebreide testsessie uitvoerde op de speciaal ontwikkelde app. Nu, na twee weken, hebben we deze hoes genoeg uitgetest om een oordeel te geven. Wat vonden wij er nu van?

Tabzoo dicht 2Tabzoo

Ik zal eerst eens Tabzoo aan jullie voorstellen. Apparaten worden steeds beter, mooier en duurder. Heel leuk wanneer je zuinig bent op jouw gadgets, maar in de handen van een kind kan je niet verwachten dat het als een gouden ei behandeld wordt. Tabzoo springt hier op in om handige beschermhoezen, telefoonhoesjes en tablet cases voor te ontwikkelen die veilig zijn voor jouw dierbare spullen in een (jong) kinderhandje.

Dat is niet alles! Tabzoo gaat verder, waar veel fabrikanten stoppen. De gehele lijn is niet alleen voor bescherming, ze zijn ook nog eens leuk om te zien en je kan er zelfs mee spelen! Ieder product wordt gemaakt met hoogwaardige materialen en aan ieder detail wordt gedacht. De signatuur van Tabzoo, opvallende grote ogen en vriendelijke tanden, zorgt er altijd voor dat jouw kind er een dierenvriendje bij heeft. Wat wilt een kind nu nog meer? Tabzoo is gewoon grrrrweldige met een “bite”!

Tabzoo standTablet case met MyPall app

De nieuwste toevoeging aan de Tabzoo-lijn is een stevige tablet case in de vorm van een stoere tijger, grappige aap of lieve kat. Waar de vorige producten vooral leuk waren om te zien, kan je met dit product nu ook eens daadwerkelijk gaan spelen! Door het toevoegen van een app, komt de tablet case tot leven. Eindelijk eens een dierenvriendje waar ook echt interactief mee gespeeld kan worden. Nieuwsgierig geworden? In het filmpje wordt het duidelijk hoe alles werkt.

Ons oordeel

Allereerst de app, want dat is nu eenmaal het dingetje voor deze nieuw ontwikkelde tablet case. De app is summier, maar wel vermakelijk voor de kleinere kinderen. De wat oudere kinderen zullen dit redelijk snel saai vinden. Emma vond het eventjes vermakelijk doordat ze kon spelen met verschillende soorten ogen. Zo werd deze ondeugende aap ineens een brullende tijger! Isis heeft zich iets langer mee vermaakt, maar ook bij haar sloeg de verveling na een half uur wel toe. Vandaar ook mijn oordeel, dat deze app met name geschikt is voor de zeer jonge kinderen (ongeveer 1 tot 3 jaar) Wellicht zou het een idee  kunnen wezen om de app in de toekomt uit te bereiden met meerdere geluiden, opdrachten en/of verhaaltjes?

Tabzoo ogenDe Tablet case ziet er leuk uit. het is heel stevig en solide. Wij hadden de versie aap en met zijn zachte vacht is hij knuffelbaar te noemen. Vooral de oren aan de zijkant van de tablet case vind ik grappig. Doordat ze aan de zijkant van de tablet zitten, worden ze hier voornamelijk gebruikt om mee te friemelen. Ik merk het ook aan mezelf. Zelfs ik zit te friemelen aan de oren tijdens het lezen van de krant!

De functionaliteit is goed. Door de stukjes klittenband blijft de tablet goed op zijn plek zitten. De tanden maken het wel af! Ik vind ze grappig. Zodra je de tablet gebruikt op de manier waarop het moet, dan functioneer alles naar behoren. Hier gebruiken wij de tablet case helaas niet altijd zoals het hoort. Vaak klap ik zelf de tablet case dubbel, waardoor deze dan plat op mijn arm of in mijn schoot ligt. Wanneer de case dan is dubbel geklapt blijft de klittenband soms aan mijn kleding kleven. Het gaat hierbij om een stukje zo groot als een muntje van 1 euro, dus zo heel groot is het niet, maar sommige van mijn kledingstukken vinden het toch niet zo heel erg fijn.

Tabzoo testVoorlopig blijft deze case om onze tablet zitten, totdat hij tot op de draad versleten is. Vooralsnog wordt hij iedere dag gebruikt en ziet hij er na twee weken, enkele vieze tot soms zeer vieze kinderhandjes en vele sjouwen, nog pico bello uit. Ik ben benieuwd welke versies er hierna op de markt komen en of ze uiteindelijk ook nog meer functionaliteit kunnen geven aan de app. Tot die tijd blijven wij lekker knuffelen met ons grappige aapje!

De tablet cases met MyPall app zijn o.a. te verkrijgen bij Toychamp, Bagpets.nl en bol.com voor een beestachtige leuk prijsje van € 29,99! Wil je meer zien van deze beestachtige lijn met producten? Ga dan naar: Tabzoo.nl


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.