Foto Momento; onze foto van week 24, Summerfun


Wat een mazzel! Dit is al de tweede week op rij met prachtig zomerweer aan het einde van de week. Laat ik dan nu juist niet te hoeven werken. Lekker genieten! Juist met dit mooie zomerweer kan je de mooiste foto’s maken. Vorige week deelde ik al een paar foto’s op het strand van onze vakantie in Zeeland uit 2014. Vandaag deel ik een andere zomerfoto met jullie. We blikken terug op wat Summerfun!

Summerfun! Waterballongevecht op de trampolineSummerfun

De meiden hebben een prachtige tuin om zich in uit te leven. Op een van die plekken is het mogelijk om zich heerlijk uit te leven: de trampoline. Iedere dag, zodra het ook maar even kan, zijn ze op dit springende gevaarte te vinden. In mijn archief vond ik een foto van vorig jaar. De meiden waren zich niet alleen op de trampoline aan het uitleven, nee…ze waren een heus waterballongevecht aan het houden. Met water spelen en op de trampoline spelen, wat wil je nu nog meer? Een ideale combi, zeker wanneer de temperaturen zoals gisteren tegen de 30 graden aan lopen.

Het prachtige weer van de afgelopen weken hebben mij een heleboel ideeën opgeleverd, die nu uitgewerkt worden voor de zomerspecial van dit jaar. De voorbereidingen zijn al in volle gang en de meiden zijn druk bezig deze ideeën vorm te geven, zodat ik ze kan fotograferen. Of dit idee van een watergevecht er ook tussen zit? Wie weet? Misschien wel, misschien niet. Nog een paar weken…spannend!

 


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.