Foto Momento; onze foto van week 23, Summertime!


Ook al hebben we vandaag geen tropische temperaturen meer, het mooie weer van gisteren schreeuw om een zomerfoto. Ik heb uit mijn archief weer een mooie foto gekozen om deze aan jullie te laten zien.

SummertimeSummertime

Met de temperaturen van gisteren dacht ik gelijk weer terug naar onze vakantie van vorig jaar. We waren neergestreken in Breskens, Zeeland. We zaten in een vakantiepark direct aan het strand. Heerlijk! We hadden een paar fietsen gehuurd en tijdens een fietstocht besloten we om haaientanden te gaan zoeken. Bij de vuurtoren van Nieuwvliet was de beste plek om te gaan zoeken.

Voor het maken van de foto was ik wat achter gebleven. Ik wilde mijn nieuwe lens uit proberen. Ik wilde daarvoor wel eens zien hoever zijn bereik zou zijn. Ver dus… Isis was het er niet zo mee eens. Ik moest opschieten! Het is van haar gezicht af te lezen en haar hele houding geeft het ongeduld aan. Heerlijk om te zien! Voetjes in het zand, slippertjes in haar hand en dan maar lopen.

Summertime 2Helaas hebben we die dag geen haaientand gevonden. Uiteindelijk waren we wel zo gelukkig om er een te vinden. De tand was nog geen halve centimeter groot, maar het was een echte haaientand. Emma was zo trots als een pauw dat ze er een gevonden had. En wat doet mama? We hadden de gekoesterde haaientand al de hele vakantie op een veilige plek gelegd. In de kast, in de kamer, achter in een la. Laat mama dus na de vakantie vergeten zijn om deze mooie haaientand mee te nemen šŸ™ Daaag haaientand! Helaas pindakaas!

Ach, dan hebben we in de komende jaren weer eens een excuus om naar het heerlijke zeeland te gaan!


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.