Cadeautips voor onze Vaderdag


Oei! Wat  is dit toch moeilijk. Als mama weet ik als geen ander wat ik graag voor Moederdag zou willen hebben. Het was dan ook absoluut niet moeilijk om vijf cadeautips op een rijtje te zetten voor die dag. Nu is het aanstaande zondag Vaderdag en wordt het een heel ander verhaal.

Ik ben niet iemand die het makkelijk maakt voor zichzelf. Het verzinnen van knutsels voor de kidz is niet zo moeilijk evenals dat het verzinnen van het ontbijt, ik draai mijn hand daar niet voor om. Die twee delen van de dag zijn al helemaal in kannen en kruiken. Maar dan…een cadeautje. Ik ben al die standaard cadeaus wel een beetje beu. Een geurtje of kleding is altijd wel welkom bij vriendlief, maar dat wordt dan weer zo standaard. Een film is met ons huidige abonnement bij Netflix niet nodig en iets voor onze vliegende vriendjes, de ultieme hobby van vriendlief, is ook maar weer….Mwahh! Niet echt mijn idee van een leuk cadeau. Een laatste optie is een leuke gadget, deze valt altijd wel in goede aarde bij vriendlief, maar die zijn vaak redelijk duur en daar hebben we op het moment weinig ruimte voor in ons budget.

Op zoek naar alternatieven dus! Wat vind hij nu werkelijk leuk om te krijgen. Net als ik, is ook vriendlief al ontzettend blij met een leuk gebaar. Een knutsel en een ontbijtje is dus al genoeg, maar toch wil ik de papa van onze kinderen af en toe eens extra verwennen.

Weerstation

Ik ben altijd wel in voor een grapje en dat blijkt dan ook uit de keuze van cadeaus. Voor de hobby van vriendlief is het altijd handig om te weten wat voor het weer die dag zal worden. Bij duivensport gaat het immers om de vlucht van die gevleugelde vriendjes en dan wil je graag weten of ze wel losgelaten worden. Een leuk alternatief voor een duur weerstation vond ik onder andere bij het weerstation van Hallum. Deze weerstations zijn zelf heel goed te maken, maar ook op het net in verschillende webshops te vinden. Gemiddeld kosten ze dan ongeveer 10 euro.

Brillenhouder

Vriendlief heeft een bril en die heeft hij al heel wat jaartjes. Iedere avond valt hij weer met zijn bril op in slaap. Meestal eindigt deze dan in zijn slaapdronken toestand op het nachtkastje of, in een enkel geval, op de grond. Het zou mooi zijn wanneer deze netjes op deze brillenhouder terecht zou komen, maar of dat hier een oplossing zou zijn? Ik weet het niet. Wat ik wel weet, is dat ik deze brillenhouder wel heel gezellig zou vinden op zijn nachtkastje. Ik vond deze brillenhouder bij Cadeau.nl

Smartphone projector 2.0

Ook een leuke gadget van Cadeau.nl is deze Smartphone projector 2.0. Het is een beamer, maar dan anders. Overal te gebruiken, dus ook uitstekend geschikt om op de zwoele zomeravonden buiten in de tuin een filmpje te kijken. Even een laken ophangen, Smartphone projector neerzetten en genieten maar!

Bluetooth Keyfinder

Liefkozend noem ik vriendlief ook wel eens een wandelende vergiet. Zodra iets niet in zijn “systeem” zit, vergeet hij het. Zo hebben we de sleutels van de achterdeur altijd in de la liggen, maar zodra hij ze mee neemt de tuin in (de schuursleutels zitten ook aan deze bos), dan zijn we deze sleutels negen van de tien keer kwijt. Misschien komt dit ook wel een beetje door mij, want ik vergeet ze ook wel eens terug te leggen. Deze keyfinder zou een uitstekende oplossing voor dit probleem zijn. Ik heb deze gevonden op Megagadgets.nl

Riem

Vriendlief heeft ook wel eens wat nodig. Dit jaar begint zijn riem toch wel tekenen te vertonen van naderend punt van breken. Vriendlief zonder riem….dat is ondenkbaar. Hij moet en zal altijd een riem dragen. Het moet wel een riem zijn met randvoorwaarden. Zo moet hij zeer sterk zijn en niet al te breed. Het moet op iedere spijkerbroek te dragen zijn. Geloof me! Vriendlief is wat kleding en accessoires betreft geen makkelijk persoon. Een mooi moment om eens op zoek te gaan naar een mooie riem. Ik heb er een gevonden bij riemen-tekoop.nl en met zijn stiknaden en robuuste gesp is dit een geschikte riem voor vriendlief.

Wij zijn er hier inmiddels wel uit wat vriendlief voor Vaderdag zal krijgen. Ik ga het echter niet verklappen, want hij leest deze blog ook ­čśë . Wat is nu het ultieme Vaderdagcadeau die jouw kinderen aan papa zullen geven?

De cadeau’s die we hier laten zien, zijn geselecteerd voor Vaderdag 2015. Het kan zijn dat deze in de (nabije) toekomst niet meer bij de vermelde webwinkels te krijgen zijn.


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.