Foto Momento; onze foto van week 19, Kids Top 20


Goedemorgen allemaal! Vandaag is het zaterdag en waar driekwart Nederland zich aan het voorbereiden zijn, komen wij met een Foto Momento van een heel ander kaliber. Het bestaat dan ook niet uit één foto, nee…We hebben vandaag twee foto’s voor jou! Ik zal eerst de foto’s laten zien.

En? Weet je al waar dit naar toe gaat? Het heeft namelijk allemaal te maken met onze plannen voor vandaag met Emma. Correctie, plannen met Emma en haar vriendin Sylvia!

Oerang OetangB-BraveZapp Your Planet

Vandaag staat Zapp aan het begin van een marathonuitzending van maar liefs 10 uur! In samenwerking met Wereld Natuur Fonds gaan ze vandaag actie voeren voor de Oerang Oetangs in Borneo. De hele dag zenden ze uit vanaf de locatie Beeld en Geluid. Alle favoriete programma’s komen daar aan de orde met fantastische optredens van o.a. O’g3ne, Mainstreet, Kinderen voor Kinderen en nog veel meer.

We konden kiezen of delen. Of de hele dag voor de buis hangen of…

Een week geleden kreeg ik een mail via Wereld Natuur Fonds. Wij zijn daarvan al enkele jaren lid met onze kinderen en doorgaans maken we alleen dankbaar gebruik van de kortingskaarten die bij deze lidmaatschap zitten. Ook de bladen die maandelijks toegestuurd worden, pluizen mijn kinderen van voor naar achter, letter voor letter helemaal uit. In de mail die we kregen werd er aandacht gevraagd voor de actie “Ga voor Aap!”. We konden ons inschrijven om een van de delen uit de marathonuitzending van Zapp Your Planet bij te wonen. Dat hoefde ik natuurlijk niet twee keer te vragen aan onze bakvis. De afspraak om met een van haar vriendinnen te gaan was dan ook snel gemaakt. Dit keer vroeg ze Sylvia om mee te gaan. Het was vervolgens alleen nog maar inschrijven, maar ja…op welk deel dan?

Marathonuitzending

In eerste instantie wilde ze naar de BZTshow, maar bij het boeken bleek die al vol te zitten. Ok, dan maar naar Checkpoint, ook een favorietje van onze dochter. Ook vol. Met nog wat zoeken en nalezen, hebben we nu het vermoeden dat tijdens de Kids top 20 ook een optreden gepland staat van B-Brave. Zeker weten doen we het niet, maar ik hoef dan niet meer te vertellen dat de keuze toen snel gemaakt was. Met heuse posters boven haar bakvisbed heeft ze in de afgelopen maand ontwikkeld tot een waar B-Bravefan. Op de ANWB Lentedagen heeft ze dit clubje jonge jongens live mogen aanschouwen en tot haar grote ontsteltenis kon ze die dag maar weinig zien van deze boys. Ook al is ze redelijk lang (nu toch al zo’n 1.58 cm lang), het optreden kon ze door de grotere meiden niet volgen.

Een herkansing is nu daar. Zullen de meiden inderdaad B-Brave bij de Kids top 20 tegenkomen? Of zullen ze toch andere sterren tegen het lijf lopen? We zullen het vandaag zien! Hoe dan ook zal het een unieke ervaring worden voor deze twee meiden.

Fijne zaterdag enne…vergeet het niet! Om negen uur begint de marathonuitzending op NPO 3! Ik ben benieuwd of jij ook Emma kan spotten op tv!


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.