De leukste acties voor uitjes in de meivakantie


Stel je voor, je wilt een dagje weg, waar ga je naar toe? In de meivakantie wordt er heel veel georganiseerd als het gaat om speciale acties in de attractieparken en dierentuinen. Ik heb er een aantal voorbij zien komen die ik zo leuk vond, dat ik deze vandaag deel met jullie.

Berberaap closeApenheul Spottas

In de meivakantie krijgen alle kinderen een spottas om beter de loslopende apen te kunnen spotten. Een mooie tas met verrekijker, stoere pet, kompas en apenwaaier ben jij mooi voorbereid op de bijzonder spotmomenten in het park. De actievoorwaarden check je op de site van Apenheul.

Burgers Zoo goes Afrika!

In iedere vakantie zorgt Burgers Zoo wel voor extra activiteiten. Dit maal zullen ze Afrika helemaal in het zonnetje gaan zetten. De safari op zijn best! Workshops in o.a. Afrikaans dansen of Djembé, rondleidingen, lezingen, markt en muziek. Alles om Afrika optimaal te ontdekken. Tevens is het Afrika rapport verkrijgbaar voor de kinderen met allemaal spannende opdrachten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij dit volgende week uit gaan proberen! (altijd makkelijk als je een abonnement bezit;) ). Het Afrika Festival is van 6 t/m 10 mei.

Oerang OetangZapp Your Planet

Niet echt een attractiepark of dierentuin, maar zeker uitje om niet te vergeten! Op zaterdag 9 mei voeren NPO Zapp in samenwerking met WNF actie voor Oerang Oetangs in Borneo. Voor deze gelegenheid hebben ze die dag een marathonuitzending Zapp Your Planet. De gehele dag wordt er uitgezonden vanaf de locatie Beeld en Geluid in Hilversum. Kinderen kunnen deze speciale uitzendingen bijwonen met optredens van o.a. B-Brave, Kenny G, Spangas en Kinderen voor Kinderen. Naast de marathonuitzending zijn er ook nog diverse workshops waarvoor je jezelf kan aanmelden. Voor meer info kijk je op de site van Zapp Your Planet.

Ben je na de opnames nog niet uitgekeken bij Beeld en Geluid? Dan kan je jouw dag verlengen met 50% korting.

Hebben jullie nog plannen voor de meivakantie?

 

 


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.