Het buitenseizoen begint met de ANWB


Hierbij verklaart de ANWB het buitenseizoen voor geopend! Wat beter om dit te vieren met de ANWB Lente dagen! We zijn al jaren lid en we hebben hem helaas ook al een paar keer moeten gebruiken, maar de ANWB bied veel meer. Een daarvan is dus dit lentefeest in Bussloo. Tja, als je dan ook nog eens op fietsafstand van dit feest woont en een van de favorietjes van zowel Emma als Isis daar een voorstelling geven, dan is de keuze snel gemaakt. Kopen die kaarten!

De kaarten waren dan ook zeer schappelijk. Tot 12 jaar gratis en met lidmaatschap € 6,50 per persoon een hele dag vertier, koopje toch? We hielden dan toch die € 4,- in onze zak, omdat wij juist op de fiets kwamen en niet met de auto 😉

ANWB Lentedagen Woezel en PipWoezel en Pip

Nu vraag je je af wie die favorietjes nu waren van onze dochters. Woezel en Pip is nog favoriet bij Isis. OK, het speelgoed en de babyspulletjes, daar is ze onderhand we iets te oud voor geworden, maar de verhaaltjes vind ze nog steeds het einde. Hoe leuk is het dan om ze weer eens in het echt te zien. Vorig jaar mocht ze al de hand schudden van haar vriendjes op Speelrijk, maar nu was een dikke knuffel op afstand ook op zijn plaats.

ANWB Lentedagen B-Brave 3B-Brave

Emma zal je niet zo blij meer maken met Woezel en Pip. Ze vind ze leuk hoor…maar niet meer voor haar. Ze gaat wel kijken, maar met haar zusje zullen we maar zeggen 😉 Wie of wat is dan haar favoriet? B-brave! AAAHHHHH! Toen ik het vertelde, eerder deze week, stond ze nog net niet te springen maar haar ogen glommen. Dan vind ze het leuk! Ik was dus niet verbaasd dat deze dame de hele dag aan mij vroeg hoe laat het nu was. Ze moest immers de tijd in de gaten houden.

ANWB Lentedagen B-Brave 2Om 1 uur liepen we naar het grote podium waar haar “vriendjes” zouden optreden. Jeetje! Wat een kippenhok! Vanaf 10 uur die ochtend waren er al Die-Hardfans aanwezig om geen moment te missen van hun idolen. Emma stond ergens halverwege en heeft vervolgens door al die bakvissen voor aan niet zo heel veel meegekregen van het optreden. Op het laatst zijn we maar verder naar achteren gegaan en heb ik haar op mijn rug genomen. Zo kon ze toch nog iets zien.

ANWB Lentedagen B-brave 1Even daarvoor had ik al wat foto’s kunnen nemen vanaf de zijkanten en dochterlief is dus sowieso al heel gelukkig. Ze heeft haar vader zelfs al gevraagd of ze twee foto’s mag laten afdrukken op megaformaat, zodat ze die in haar kamer kan ophangen! Hoezo gevangen door de B-Bravevirus? Ben je nu benieuwd hoe onze bakvis eruit zag tijdens de optreden? Nou…ongeveer zo:

ANWB Lentedagen onze eigen bakvis!

De rest van de dag hebben we rondgebanjerd over het terrein. Ik wist niet dat het buitenleven zo veelzijdig kon zijn. Wij zijn al veel buiten en we zien dan ook best veel, maar ik begin nu te beseffen dat dit nog geen 30% is van hetgeen wat aangeboden wordt. De kidz hebben dan ook zo ontzettend veel kunnen doen die dag. Om alles te beschrijven is too much! Even een foto-impressie om de dag toch met jullie in vogelvlucht te delen:

ANWB Lentedagen veiligeheidstest

NOODSTOP! Na de tweede ronde was Isis zelfs bereid om mee te spelen 🙂

ANWB Lentedagen kleuren bij Hallofo

Horlogetelefoon kleuren bij Hallofo. Prijs? Een gloednieuwe Hallofo.

ANWB Lentedagen samen in een hangmat

Lekker hangen met z’n tweetjes!

ANWB Lentedagen buiten spelen

Yes! Oh nee, nog geen drie op een rij.

ANWB Lentedagen boekenlegger maken

Boekenleggers maken bij Catalunya

ANWB Lentedagen spekkies op het vuur

Spekkies boven het vuur voor een lekkere S’more

ANWB Lentedagen Mmmmm lekker!

Lekker smullen van de S’more bij het broodjes bakken.

ANWB Lentedagen zaklopen

Zaklopen in Spanje!

ANWB Lentedagen klimparadijs

Heerlijk spelen in een klimparadijs

ANWB Lentedagen op het strand van Bussloo

Het strand van Bussloo is natuurlijk al een beleving op zich.

ANWB Lentedagen de hoogte in

Op grote hoogte naar beneden springen. Durf jij dat ook?

ANWB Lentedagen bananen vangen Emma

Bananen vangen. Got It!

ANWB Lentedagen bananen vangen Isis

En Isis wilde dit natuurlijk ook!

ANWB Lentedagen schminken bij Marloes Emma

Schminken bij Marloes. Wat zou het worden? Weer een tijger?

ANWB Lentedagen schminken bij Marloes

Schminken bij Marloes.

ANWB Lentedagen een tijger en een konijn

Isis koos wel voor de tijger, maar Emma koos dit keer een konijn! Hoe zou dat nou komen?

Best veel voor zo’n dag, nietwaar? En dan te bedenken dat ik hier nog niet 1/3 van de activiteiten op foto heb laten zien. Zo hadden ze hier ook een fietsparcour, waar je E-bikes kon uittesten, een motorparcour, waar je electrische motoren kon bereiden en dan heb ik het nog niet eens gehad over het gebied met de waterrecreatie. Zeilen, peddeling, roeien, kanoën…noem maar op. Het was allemaal mogelijk.

Uiteindelijk stapten we om half vijf moe maar voldaan weer op de fiets. We hebben veel nieuwe producten gezien en ook veel mensen gesproken. Een van de nieuwe producten ben ik zeer over te spreken, maar daar zal ik ergens deze week wat meer over vertellen. Het is klein en je doet deze om de pols van jouw kind. Nieuwsgierig? Let dan op onze nieuwsfeed van deze week.

Al met al een geslaagde dag en uitgeput kon ik de kinderen deze avond naar bed brengen. Na een goede schrobbeurt vielen ze met rode wangetjes in slaap. Ik kan wel raden waar ze over dromen! Jij ook?

 


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.