Welkom op de vernieuwde site van Kidz Blozzy!


Eindelijk! Kidz Blozzy heeft haar eigen plekje! We hebben lang nagedacht en flink getwijfeld, maar vanaf vandaag zijn alle oude, vertrouwde artikelen van de oude site te lezen via onze eigen domein.

En daar blijft het natuurlijk niet bij. We zijn alweer druk bezig met nieuwe artikelen om jullie mee te vermaken. De eerste staan alweer in de planning.

Aangezien we vandaag nog achter de schermen druk in de weer zijn met allerlei aanpassingen, hebben we voor vandaag verder geen blog voorbereid. Het opzetten van een site is één ding, maar bij het “live” gaan met je nieuwe site zal je zien dat er altijd nog wat mis gaat.

We zijn best wel een beetje trots op ons eigen plekje. Laat je weten wat je ervan vind? Misschien hebben jullie nog wel suggesties waardoor onze site nog leuker wordt om te lezen.

Oja, voor de experts onder jullie: Ik krijg het (nog) niet voor elkaar om de tumbnails op de eerste pagina goed te krijgen, dus ideeën zijn welkom!

Logo website kidz blozzy


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.