Opruimwoede ruimt foto’s op 1


In mijn artikel van Light up my life! liet ik doorschemeren dat het in huize Kidz Blozzy eens tijd is om het een en andere op te ruimen. Slimme opbergtrucs zullen worden uitgeprobeerd en daarbij zal ik laten weten of dit uiteindelijk werkt of dat we toch naar een andere oplossing moeten gaan zoeken. Vandaag ben ik eens bezig geweest met de vele foto’s die bij ons op de vensterbank stonden.

Echt opruimen kan je het niet noemen, maar het was zeker al een verademing dat mijn vensterbank nu eens geen allegaartje meer is van verschillende fotolijstjes. Hij is nu gewoon (bijna) leeg! In totaal had ik 7 foto’s van familieleden op de vensterbank staan, variĆ«rend van jong tot oud.

Voor het verzamelen van de foto’s kwam ik bij mijn shopsessie twee weken geleden een fotolijst tegen voor acht foto’s. Daar wilde ik wat mee gaan doen. Om de foto’s los in de fotolijst te doen, vond ik wat saai. Oplossing: gebruik karton in de kleuren van de kamer! Dan match het mooi bij de rest. Zo gezegd zo gedaan. Allereerst heb ik alle foto’s uit de lijstjes gehaald. Stiekem kwamen achter de getoonde foto’s weer wat oude, verloren gewaande foto’s tegen. Aahhh…weer een trip down memory lane! Zo kwam ik nog een oude jeugdfoto tegen van mijn toenmalige vriendin van de basisschool! We zijn nog steeds vriendjes op Facebook. Binnenkort maar eens scannen en opsturen voor de herinneringen šŸ™‚

Achter een trouwfoto van mijn ouders kwam ik nog een verrassing tegen. Deze foto heb ik meegenomen van mijn oma toen ze net was overleden. Aangezien het een foto van mijn ouders was, mocht ik de foto inclusief lijstje hebben. Achter deze foto zat een nog oudere foto van de opa en oma van mijn moeder! Wow! Ik had een lijst voor acht foto’s dus deze heb ik gelijk ook maar aan mijn verzameling toegevoegd. Het resultaat is best mooi geworden, al zeg ik het zelf. Voor de meeste zal dit niets bijzonders zijn, maar voor mij betekend dit Ć©Ć©n lijst met alle bijzondere personen in het leven van mijn gezin naast mijn kinderen en vriendlief. Ik mis alleen mijn schoonzus nog, dus schone zussie..als je dit leest! Een leuke foto in deze lijst van je complete gezin zou ook niet misstaan šŸ˜‰


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

Een gedachte over “Opruimwoede ruimt foto’s op

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.