Light up my life!


Kerstmis wordt altijd het feest van de lichtjes genoemd. Toch ben ik altijd weer blij als al die lichtjes, inclusief de kerstboom en kerstversieringen weer de kamer uit mogen.

Eenmaal kerstvrij, bleef de kamer voor mij gevoel nogal donker. Ik baalde van mijn donkere meubelen, donkere accessoires en donkere gordijnen. Ik merkte het al aan mijn foto’s op mijn blog. Iedere keer probeerde ik de meest neutrale plek in huis te vinden, maar tot op de dag van vandaag heb ik die nog niet kunnen ontdekken.Light up!Tijd voor een drastische make-over! Op Instagram heb ik al een paar tipjes van de sluier opgelicht met momentopnames. Na twee halve dagen bikkelen kan ik nu met trots mijn nieuwe woonkamer presenteren!Ik heb nog even gezocht naar foto’s van voor de make-over, maar ik ben er achter gekomen dat ik niet echt een duidelijk overzichtsfoto bezit. Helaas, maar het is niet anders. Tijd voor de make-over! We hebben de bank een kwartslag gedraaid en de tv-kast tegen de muur gezet. De lampen zijn allemaal vervangen en hebben de kussens een ander hoesje gegeven. Mijn grootste trots in deze kamer is nu de megaplantenhoek! In 5 potten verspreid in verschillende hoogtes zijn nu planten geplaatst. Het lijkt nu gelijk lente in ons huis. Met de kleuren groen en geel zijn we op zijn zachts gezegd gelijk klaar voor Pasen! 😉 Ook al blijft de kamer nog een klein beetje donker, de meubels zijn immers donkerbruin gebleven. Wel wil ik gaan kijken of het mogelijk is de meubels te gaan schilderen. Daarbij blijft de bank dan gewoon bruin (tenzij we een pot met goud vinden) Zo wil ik stukje bij beetje de kamer nog lichter maken. En als ik me heel kwaad ga maken zal ik dit jaar de muren en plafond ook nog een wit kleurtje gaan geven. Daarbij wordt ik een beetje weemoedig van alle troep die we in de loop van de jaren verzameld hebben. Ik weet, het gaat mij ontzettend pijn doen. Ik kan immers geen afstand nemen van spullen. Ik zie overal wel een tweede leven in of een derde knutsel voor de kidz. Toch wordt dit wel een doelstelling voor mij voor het komende jaar: Opruimwoede! Onder die naam zal ik ook in de toekomst wel eens een blogartikel gaan plaatsen om mijn organisatietips in en om het huis te delen met jullie.

Ondertussen…geniet ik weer van mijn nieuwe woonkamer!


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.