Foto van het weekend


Het is zaterdag, dus is het weer tijd voor onze foto van het weekend. Een foto die ik met jullie deel wat mij lief is. Vandaag wil ik een foto delen van deze schattige baby!

Foto van het weekend

Foto van het weekend!

Zeg nu eerlijk! Is het geen schatje? Wie is dit schatje zal je nu vragen. Dit is Emma, slechts 2 dagen oud. Geboren hartje zomer op een van de warmste zomerdagen in 2005. Onvoorstelbaar dat dit schattige plaatje inmiddels een pittige dame is geworden van ruim 9 jaar oud.

Ze is geboren na een makkelijke en snelle bevalling van nog geen 2 uur. Makkie dus! Zo wil ik wel een heel elftal, dacht ik toen. Toen…nu totaal niet meer. Twee kinderen is voor mij genoeg en ik heb mijn handen vol aan mijn twee schatjes.

Nu kan ik hele boeken vol schrijven met de avonturen van dit schatje, maar dat zal vanzelf wel komen met het zoeken naar de volgende foto van het weekend. Ze worden zo snel groot en de verhalen daarmee nog groter!

Des te waardevoller worden dan die babyfoto’s. Aahhh…those where the days!


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.