Foto Momento; babyfoto


Het is zaterdag, dus is het weer tijd voor onze foto van het weekend. Ik heb de naam van deze topic wel aangepast. Geen foto van het weekend meer, maar Foto Momento! Een foto die ik met jullie deel wat mij lief is. Vorige week liet ik al een foto zien van Emma op het moment dat ze 2 dagen oud was. Vandaag is het tijd voor mijn andere schatje!

Babyfoto Isis

Ik heb ook voor haar een foto gezocht waar ze alleen op stond. Helaas! Bij de geboorte eindigde ik dezelfde avond al in het ziekenhuis. Gelukkig niet voor Isis, maar voor mijzelf. Foto’s hebben we wel, maar geen duidelijke foto’s. Ze zijn voornamelijk gemaakt met de telefoons. Daarbij hebben we in korte tijd (lees 1 dag) aardig wat visite gehad en belande ik op de derde dag weer in het ziekenhuis vanwege een infectie aan de wond van de geboorte. Je kunt je dus wel voorstellen: hectiek alom! En dan te bedenken dat dit zich ook nog eens afspeelde rond Kerst. Hoe kun je dit plannen 🙁

Dit alles heeft wel als resultaat dat ik deze mooie foto van Isis met jullie kan delen met mijn schoonvader. Hij was hier zo trots! Zijn tweede kleindochter! Helaas is hij twee jaar later getroffen door een slopende ziekte: Lewy Body dementie. Inmiddels kan hij zich deze momenten helaas niet meer herinneren en zit hij gevangen in zijn eigen hoofd. Gelukkig wordt hij goed verzorgd op een gesloten afdeling in een verzorgingstehuis. Na een lastige periode thuis begint hij zelfs nu weer te fluiten en lijkt hij weer wat vrolijker dan voorheen.

Voor nu maar even genieten  van deze aandoenlijke foto! Fijn weekend.


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.