En ik dacht dat de kerst een drukke periode was…? 1


Normaal gesproken is voor ons de decembermaand de drukste maand in het jaar. Nou…daar kom ik nu dus even flink op terug! Ik knipperde met mijn ogen en voila! Het is al bijna weer februari! Huh? Waar is januari gebleven? Eens kijken of ik een beetje logisch verhaal in krijg.

Het verhaal van een dwaas meisje met haar gebroken arm
Nog maar net bekomen van oud en nieuw, ging bij ons de januari al “slecht” van start. Een gebroken arm, ziekte en zenuwen waren de steekwoorden van deze maand. Jullie hadden al gelezen dat Isis haar arm had gebroken in de laatste dagen van 2014. De controles volgden in januari en gelukkig kan ik jullie nu vertellen dat ze er goed uit gekomen is. Nog geen drie weken later mochten we het gips er zelf af knippen. Haar arm is wat smaller geworden, maar functioneert weer als vanouds.

Ziek?
In de tweede week van januari kreeg ik een klap. Zwak, ziek en misselijk. Ik kon niets anders dan een goede vriendjes zijn met onze toiletpot. Gelukkig niet voor lang. Na twee dagen was ik weer “up and running”. Toch sluimerde de ziekte nog wat door. Even lekker knallen was omgedraaid naar: mañana. Er zijn er die het slechter treffen. In januari las ik vaker, in de verschillende blogs die ik volg, dat ziek zijn een rode draad was voor velen van jullie.

Zenuwen
Als laatste hadden we nog de zenuwen. Vriendlief had in oktober een tijdelijk contract gekregen voor een paar maanden. Deze zou eind februari aflopen en we hadden nog niets gehoord. Vanaf begin januari heeft vriendlief regelmatig bij zijn baas geïnformeerd of er al iets meer bekend was. “Ik laat je het zo snel mogelijk weten” was iedere keer weer het antwoord. Ondertussen was hij wel al op zoek naar een andere baan, maar in de grafische industrie liggen de banen voor de CTP niet voor het oprapen. Vorige week was daar de mail: Vriendlief had een gesprek op maandag, 16:00. Een slopende dag volgde. Aan het eind van de dag kreeg ik van hem het verlossende telefoontje. Hij kon blijven met een maar…Hij moest loon inleveren en hij mocht zelf met een voorstel komen. Daar stond dan wel tegenover dat hij gelijk een vast contract kreeg. Hmm…vreemd.

De dag erop heeft hij een voorstel gedaan, die voor ons acceptabel was. Gelukkig is zijn baas daarmee akkoord gegaan en konden we die avond een klein feestje vieren. Gelukkig geen knagende onzekerheid meer! Dat riep om gebak!

Woonkamer rechtsDe leuke dingen
De maand januari was niet alleen maar “rottig”.  Er waren gelukkig ook nog eens zoveel leuke momenten. Zo hebben we onze woonkamer aangepakt. Een project wat hier op de blog al te lezen was en waar we nog dagelijks plezier aan beleven. Voor Kidz Blozzy ben ik de uitdaging aangegaan om 365 dagen te gaan bloggen. Het is even wennen en misschien is het ook niet iedere dag even leuk voor jullie om te lezen, maar ik doe mijn best en als ik op de maand terug kijk, lukt het met aardig om keurig iedere dag een blog gevuld te krijgen. Ik ben er in ieder geval erg tevreden mee. Mijn statistieken stijgen, de volgers worden meer en ik kan niet anders zeggen dat er een leuk stijgende lijn in unieke bezoekers per maand zit. Lekker doorgaan dus!

En februari?
Terug kijkend op januari kan ik niet anders concluderen dat de tijd enorm snel is gegaan. Inmiddels zijn we al weer volop bezig met de voorbereidingen voor februari. Voetbal gaat weer beginnen voor Emma. Voor haar een leuke periode, ze heeft het voetballen zo gemist. Nu is ze ook nog eens extra gemotiveerd, omdat ze vanaf februari mag starten in de E4, de meidenploeg van de vereniging. Ze heeft er zin in! Ze starten gewoon in de klasse waar alle jongens ook voetballen, maar dat vinden ze niet erg. You go girls! Laat die jongens maar gras happen 😉

En zelf sta ik ook niet stil. Zo staat er al voor school een disco in de planning, zijn de voorbereidingen voor de potgrondactie in maart alweer begonnen en ben ik bezig met een aantal aardige projecten voor Kidz Blozzy. Naast enkel nieuwe onderwerpen, het intensiever volgens van andere blogs en het proberen te vergroten van mijn netwerk, staat er nog een ander groot project voor februari op de planning. Ik heb mijn eigen domein! zo zal februari dus een maand worden van alles over ga zetten en de blog helemaal opnieuw ga opbouwen. Zo blijf ik in ieder geval bezig! Just keep on going!


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

Een gedachte over “En ik dacht dat de kerst een drukke periode was…?

  • Linda

    Er zijn inderdaad heel veel zieken geweest afgelopen maand. Een gebroken arm lijkt me toch wel even schrikken. De woonkamer is echt mooi geworden. Leuk dat het 365 dagen bloggen zo goed uitpakt. Ga zo door!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.