Bye bye 2014, Hello 2015 3


Een raar jaar. Het is ietwat vreemd gezegd, maar echt bijzonder is dit jaar niet geweest. Althans, niet in mijn ogen. In voorgaande jaren hadden we nog heel wat om naar uit te kijken. Een geboorte, een mooie reis, een verhuizing… Anderzijds waren er voorgaande jaren ook heel wat hobbels die we moesten overwinnen. Het is niet gemakkelijk om een easy live te leven als je beide in de jaren na elkaar je baan verliest. Het is niet iets waar ik graag over praat, juist omdat ik vooruit wil kijken en het niet wil hebben over wat er geweest is.Dit jaar was dus eigenlijk een jaar van herstel.  “Lay low” zogezegd. Even bijkomen van enerverende jaren en hopen dat er niets stuk gaat en dat iedereen in goede gezondheid blijft. Tot nu toe is dat redelijk gelukt. Helaas hebben we dan wel ongenodigde gasten op bezoek gehad en moesten we ook mijn schoonvader verhuizen, de rest van het jaar zijn we redelijk ongeschonden door gekomen.

Tot afgelopen dinsdag dan. Bij een kort uitje naar Burgers Zoo is Isis uit het klimtoestel gevallen van twee meter hoogte. In eerste instantie leek het mee te vallen, maar na een minuut of vijf zag ik dat haar onderarm er toch maar een beetje bij hing. Ze kon niets pakken en wilde haar pols ook niet bewegen. Mmm…hier moet ik eventjes voor gaan bellen. Een half uur later zaten we te wachten in de wachtkamer van de huisartsenpost in het Gelre Ziekenhuis. Uiteindelijke diagnose…gebroken arm. Beide botten in haar onderarm vertoonde een breuk. Voor haar dus een ietwat andere afloop voor het jaar 2014. Voor deze week heeft ze gips en volgende week wordt het weer afwachten. Ze slaat zich tot zover er kranig doorheen. Ze is voorzichtig, maar heeft geen pijn. Gelukkig maar. En Kidz Blozzy dan? Is dat geen hoogtepunt geweest? Jawel! Maar het schrijven voor mijn blog is zo in mijn bloed gaan zitten, dat ik het nu niet meer zie als iets bijzonders. Het hoort erbij en het is mijn hobby. De activiteiten die ik doe voor Kidz Blozzy deed ik daarvoor ook al met de kidz, alleen gaat nu de camera overal mee naartoe. Toch als ik dan terug kijk naar de artikelen die ik geschreven heb en wat de absolute topper is, dan zijn artikelen voor Halloween uit 2013 het meest bekeken.Mede door de laatste turbulente jaren hoop ik dat 2015 ook een rustig jaar gaat worden. Er staat niet veel in de planning. Geen mooie reizen, geen verhuizingen (ik zit hier nog prima!) en ook geen zwangerschappen (die tijd is voor mij geweest ;)) Wel zal het in maart nog even zwaar worden voor vriendlief. De kans bestaat dat zijn contract niet verlengt gaat worden en dan zal hij weer thuis zitten. De komende maanden wordt het dus duimen dat het goed gaat.Juist door deze donkere wolk durf ik voor de rest van het jaar nog geen plannen te maken. Tijd zal het leren. En daarbij hebben we altijd Kidz Blozzy nog!We gaan dit jaar met Kidz Blozzy iets meer doen dan het afgelopen jaar. Een tijdje terug heb ik mij aangesloten bij een groep die de uitdaging aan gaat om het komende jaar iedere dag een blog online te zetten. Ik heb hier enorm veel zin in, al zal er niet iedere dag een enorm verhaal gaan volgen. Afgelopen jaar is het me wel regelmatig gelukt om 5 dagen in de week te bloggen, maar die laatste twee dagen zullen een uitdaging worden. Ik heb daarbij besloten om deze dagen zo basic mogelijk te maken. In het weekend gaan we de blogpost aanvullen met een gedachten, quote of overdenking op de ene dag en een foto uit de oude doos op de andere dag. Soms zal er geen tekst nodig zijn, soms zal ik de achter liggende gedachten of geschiedenis beschrijven. Geen lange verhalen, maar kort en bondig. Eens kijken hoe dat ontvangen wordt.Verder zal ik nog willekeuriger worden in het plaatsen van artikelen. De laatste maand heb ik het vaste programma al wat meer los gelaten. Geen vaste rubrieken meer op vaste dagen, maar gewoon schrijven wat er in mij opkomt of wat er op mijn pad komt. Ik merkte dat ik meer ideeën heb dan dagen, dus om ze allemaal een vaste dag te geven is gewoonweg niet mogelijk! Hierdoor komt er ruimte vrij voor artikelen over wetenschap voor kidz, boekenreviews door kidz en wellicht nog veel meer!


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

3 gedachten over “Bye bye 2014, Hello 2015

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.