Alle 9 goed! Carnaval 1


Nog een paar weken en dan is het weer zover. Carnaval! Hier in huize Kidz Blozzy doen we er niet zo heel veel aan. Het feest in het dorp is vaak al maanden van te voren uitverkocht en de kidz hebben het prima naar hun zin tijdens hun eigen carnavalsmiddag die getrouw ieder jaar gegeven wordt door de carnavalsvereniging uit ons dorp.

Het enige waar ik dan wel weer voor te porren ben, is de plaatselijke carnavalsoptocht in het dorp. Al die bekende bekkies tijdens de optocht! Emma heeft er al jaren over om mee te lopen. Toch komt er tot op heden steeds maar niets van. Het zit dus niets anders op om weer naar die bonte stoet te gaan kijken vanaf de zijlijn.

Ook al doen we er niet zo heel veel aan, Onze kids verkleden zich wel ieder jaar. Vaak is het een goedkope outfit van speelgoedwinkel (alhoewel, wat je maar goedkoop vind…) Het wordt dus eens hoog tijd om ons voor te bereiden door de trends onder de verkleedkleren te bekijken. Wat vinden wij nu leuk en wat zouden zij nu zelf uitkiezen? Je ziet het hier bij alle 9 goed!

Dit zijn nu allemaal, stuk voor stuk, de favorieten van mijn kinderen. Allemaal karakters die nu helemaal hot zijn en de meeste zitten nog lekker warm ook! Extra lekker dus!

Ik heb de kidz dan ook laten kiezen, wat zij met carnaval aan zouden willen. Emma koos voor de Swat-outfit en Isis zag Tandloos helemaal zitten. Ik vond zelf de leeuw wel heel erg schattig, maar ach…smaken verschillen! Wat is jouw favoriet?

Let op! Dit is een artikel geplaatst in de maand januari 2015. De collecties van de getoonde producten kunnen in de toekomst uitverkocht zijn of niet meer in de winkels liggen.


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

Een gedachte over “Alle 9 goed! Carnaval

Reacties zijn gesloten.