Alle 9 goed! Baby’s eerste kerst!


Een moment waar jij als nieuwbakken mama met hartstocht naar uit kan kijken. Het vieren van de eerste kerst in de nieuwe samenstelling van jouw eigen gezinnetje. En ik kan je geen ongelijk geven.

Ik vond de eerste kerst met Emma bijzonder. Een eerste kerstbal, op bezoek bij opa en oma (van beide kanten) en haar eerste cadeautjes onder de kerstboom. Ze was pas 4 maanden, maar toch. Ze hoorde er al echt bij .

De eerste kerst met Isis was ook heel erg bijzonder. Ze is namelijk op 23 december geboren, dus de viering van kerst werd daardoor toch wat….tja wat zullen we zeggen…anders. 1e kerstdag bracht ik door in het bed van mijn ouders, want deze was naast de eettafel waar we als familie aan aten. Aanvullend pakten we de cadeaus uit op bed. Ach… het mooiste cadeau had ik immers twee dagen ervoor al gehad, dus ik had niets te klagen. 2e kerstdag bracht ik weer door in het ziekenhuis doordat ik een infectie had opgelopen. Je kunt nu eenmaal niet alles wensen.

Die kleintjes hebben helemaal niets door van die gezellige feestdagen. Al die cadeautjes kunnen ook gestolen worden. Het enige wat onze kleine spruit wil, is slapen, eten en geknuffeld worden. Het is dan ook niet belangrijk wat hij of zij aanheeft, als het maar comfortabel is.Toch blijft hij of zij voor ons het sterretje in huis. Daarom vandaag in alle 9 goed! Kleertjes voor baby’s eerste kerst!

 


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.